多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3222|回復: 6

『約戰』莞式流派年輕代高足Vanessa @ MoonWaiting

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

上週六之約戰滿威廷Vanessa。
        江湖盛傳,莞式祕技、所向披靡。聽聞滿威廷嘅Vanessa出自莞式流派,對於莞式絕招別有心得,於是與其相約半個時辰,決心與其大戰三百回合。當日,我帶著興奮嘅心情提槍上馬。

到達約戰地點,碰面後「先禮後兵」,第一時間Vanessa先與我呢個對手相互擁抱,算係為彼此鼓舞一番吧。估計等陣戰況會有一番激烈嘅身體接碰,為此鄭重其事地賽前沐浴清潔全身。小心駛得萬年船,作為客場作戰嘅我,沐浴期間槍乾一直未敢放下,槍頭更是一直直指對手,果然,就喺我留意佢「胸器」失神之時,Vanessa來一招無聲無息嘅「獅子偷桃」試探我虛實,幸好我平時訓練有素,哪怕被對手施美色淆亂心神,我都立刻作出咗反應,我不退反進,並且槍頭稍稍提高,右腳踏前半步,攻擊其中焦位置(中焦即胸腹之間的部位),想來佢雙手受限,回防已是不及,可是Vanessa表情未見慌亂,似是對於接呢一招胸有成竹,只見佢雙腿半蹲,嘴巴張開,Vanessa以口接下眼前一槍,避過一劫,並且施以獨門「口技」,只見佢頭部左搖右擺,舌頭左晃右晃,已經將呢一招化與無型。我驚嘆佢出神入化的口技,佢又驚嘆我嘅槍法高明,相互都報以會心嘅微笑。

經過相互一番虛實嘅試探之後,我哋轉換場地,履行今日相約嘅目的,大戰三百回合。。。。。。。。。(省略六千字)。。。。。。。。結論:「莞式秘技」果然博大精深,深不可測,哈哈。。。

樣貌:7.5
身材:7.5
服務:8.5
態度:9.0

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

個標題好似好勁喎, 睇吓先
危Sir一出鬼神驚

中級會員

槍法高明

金牌會員

活躍會員熱心會員

失禮失禮!

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-12-17 14:29
個標題好似好勁喎, 睇吓先

條女回國深造,明年再見,想必功力更深厚!哈哈