多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2419|回復: 3

嫩到出水Nicole@Sweetie Lover [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

食得韓餐多想轉下口味, 搵件點心妹試下, 打開SweetieLover網頁,  啲女睇落都幾得下, 其中Nicole更以真面目示人, 我被相中人白嫩既肌膚所吸引, 於是行動.
地點是T&T附近既鎮屋, 開門的正是Nicole本人, 同照片都算對得上, 20歲卜卜脆, 成個無知少女咁款, 唔化妝都幾靚女. 佢好好笑容咁拖住我上房, 好有女友feel.
入到房解甲, 咪咪都算唔錯(大約33B, 手感唔錯), 淺啡細Lin, 靚腰冇肚腩(但肚有少許stretch mark).  事前事後都有SF2, 但小弟一向幫襯開一對一, 要我同其他麻甩佬輪住沖涼感覺真係好唔慣.  另外佢地用既毛巾都幾cheap下, 感覺
比砂紙仲要粗糙, WTF !
上到床都係錫下Lin同BBBJ果D例牌野, 不過囡囡鮑魚幾正, 當然要試食啦! 食食下發覺咸咸地, 原來安安潮吹, 即用手再搓住睇, 果然一手都係水.  上套入洞, 玩左女上同後入, 最尾都係要HJ Finish, 因為條J有啲痛同個套好緊.  
之後同條女吹水, 佢話趕住交電話費,  話自己第一次同男朋友以外既人扑野, 又讚我好大, 頂到好深, 搞到佢高潮左兩次, 走之前仲同我交換左Wechat, 好鬼識冧客!

Face: 7.5/10  普普通通, 但起碼冇用假相呃人
Body: 7.5/10
Service: 6.5/10 似係我服侍佢多D囉,  同埋條女都幾有性格, 如何迫佢做D唔想做既野, 會黑面, 所以我連DFK都冇要求
Attitude: 8/10 幾識冧人, 可惜佢唔曉廣東話, 否則應該更加有feel
Repeat: Maybe

金牌會員

咁又冇嫩到出水咁嚴重, 樣貌係真後生, 但係肯定有化妝, 下身皮膚黑咗少少, 其他係唔錯的.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

服務我比7.5分, 因為佢有比DFK我
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

要排隊沖涼?哈哈