多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2814|回復: 6

小甜甜 Vicky 之 QQ SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

前日得知qq有个新来韩妹,老细话系小鲜肉哦,来加拿大无几耐咩都唔系好识哦,问我得唔得闲过来睇下哦
话晒老细叫到点唔得闲都要去露下面既,危sir最近又话系qq食过下好耶又系qq,仲又系韩妹真系有无甘巧阿,拿拿临产过去一睹为快啦
自从换左老细我都无上过去qq啦,去到门口开门俾我系个长发女仔身材都ok下,不过就唔系我杯茶咯,直接飞~~~
无过一阵老细就过来同我打声招呼了,老细好nice吹左阵水之后就叫我系间房度等阵马上叫vicky过来show show下哦
哇...入来果下e.....有少少似高圆圆哦...今次无走鸡咯,头发到博头位甘上下,著住件黑色连衣裙fit得来刚刚好,正所谓恰到好处~~
拿拿临同老细点下头,果下唔洗多讲咩都明晒啦~~
冲翻个靓凉俾翻个好印象人地先得吖~~service都会好d吖~~
冲完凉趴左系度成个人都软晒,好q累,真系来翻个正骨都无妨~~
vicky可能feel到我好累二话不说就帮我按摩下,虽然都系鸡仔手系甘以搓翻几下不过睇得出来距系有用力去帮你按摩既,唔知系唔系因为我一直掉过头来望实距,距可能觉得我想要d咩甘,突然来左句问我你需要我帮你按摩既时候除衫吗?我窒左下......of course
一边睇住距除衫我第三脚开始唔听话都要走出来睇下先得哦...红色既bra 再加上条粉红色蕾丝小内裤..omg....真系惹人犯罪哦
我好自觉翻左翻训系度..条女问我背只唔洗按了咩...我指住我第三只脚既时候距就用很不屑既眼神话..o...i see...真系丢架咯..
vicky示意继续帮我按摩,因为距一直都系系我下半身按摩..我指既系脚果个位置遮..我到一家都未摸到距..刁拿星~~
不过最值得讲既系距可能摸到我只脚冻冰冰,点知距就走左出去罗左两条热毛巾帮我敷脚~~一家甘既服务态度去边度稳阿~~果下真系有些少感动~
费事讲左甘多入正题啦,vicky妹波仔唔系好大,b级甘上下啦~~不过呢~~距个波仔系向上翘既~~所以“猪”起身都过瘾~~好少见到呢种形状吖波~又或者我见识少挂~~见怪啦~~
vicky系个比较cool既女仔,如果你系比较怕丑既人既话可能就会当场俾距飞机搞掂~
一开始距问都唔问上来就直接用手狂搓我~~好彩我都顶到几下。觉得有少少唔妥就问....点解你唔问我要咩service既...距就好无辜话....i dun know ar...然之后就问问下先有后续咋...如果唔系.....真系晒料咯
vicky上晒油之后马上禽上来系甘磨~~又赖又锡又嘴又咬..真系样样精通,真系搞到你窒息甘既款...危sir话斋你阔老时距就阔老,最惊就系你无,无野系距offer唔到~~坳腰一字马层层叠,只有你做唔到既遮
vicky最后就系俾左我一句~so good~~简单得来又舒服哈哈哈~~
不过vicky系个比较酷既女仔,你要主动d先会有翻d惊喜,如果你系d木口木面...就只有飞机收场咯~~话时话...距真系几似高圆圆阿...不过老细话唔似哦真系要靠你地见证先得咯

金牌會員

活躍會員熱心會員

雖然我本人對spa場興趣不大
但係依然對老兄詳盡的報告感激一番

依家去Spa玩已經好唔同,又可以扑嘢,應該試吓^_^  發表於 2016-11-14 11:41

金牌會員

活躍會員熱心會員

文仔 發表於 2016-11-13 13:31
雖然我本人對spa場興趣不大
但係依然對老兄詳盡的報告感激一番

架步唔熟
唔識點開口咯。
問題最大係,好擔心俾人拒絕咯!
反正佢地要say no嘅時候,就會有大把理由嘅!

放心,呢件係唔会say no ^_^I  發表於 2016-11-14 17:26

金牌會員

How much tips required? Thanks
尼个你就要同距针针啦你