多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3062|回復: 3

『翻 啅』人仔細細,波大好砌 @ 滿威庭 韓妹 Hany

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

一日写啲一日写啲,今日終於都可以將份報告呈上了。        可能大家都已經漸漸淡忘咗滿威庭嘅Hany,其實佢係一向以服務態度超好來俘獲麻甩佬嘅,再加上魔鬼嘅身材,少少調皮而又溫柔嘅行為舉止,難怪依然活躍於新女無數嘅滿威庭。
        本來我作為危sir嘅鐵桿粉絲,睇完危sir嘅報告後,我今日係準備好試試危sir推薦嘅Downtown地區嘅Lucy,奈何人算不如天算,五點鐘嗰陣打去book位,Lucy嘅booking要到8:15後先available,唔係唔想等,而係晏啲仲有事,於是試下約hany,結果當然係一拍即合!
        準時到達案發現場,Hany著住一身黑色緊身性感內衣,精神狀態唔錯,正對住我微微笑,佢好溫柔咁對我講左一聲Hi。我望完臉,習慣就會向下繼續scan,見到一對豪乳,兩粒百厭嘅pink lin從嗰身Sexy Lingerie嘅間隙露出來,使我嘴角唔知幾時流了些少口水,我急忙低頭假裝除鞋,哈哈。等我除咗鞋,佢拖住我帶我入咗房,hany幾健談嘅,一邊寬衣一邊傾計,好快,我地都變得光脫脫了。hany沖涼唔會馬虎,水蕭功夫就更加到位,似乎每下都刺激到「小文」,佢全情投入嘅吹奏令到「小文」扯行晒旗。
        入房後,只需大爺般平躺,hany就會自動自覺擒上來,從「小文」嗰度開始,慢慢舔慢慢往上,「小文」俾一對D cup 巨乳摩擦得㷫烚烚。Hany嘅肌膚又白又滑,結合佢可以單手抽提嘅身形,淨係望住都忍唔到手。跟住六九,鮑魚鮮嫩,不過唔夠粉紅,我無要求毒龍,所以跟住扑嘢嘅時間都10分充裕,一邊抓住對大波,一邊聽著招牌韓妹嘅呻吟聲,無幾耐,小文就俾hany所折服喇,唯一有少少嘅遺憾係,佢冇俾我「事後蕭」,我起身準備去沖沖,Hany俾到一個好女朋友嘅動作我,就係要求我攬住佢,攬咗大概10秒我地先去沖涼。

樣貌:8分
身材:9.5分。係我鐘意嘅細細粒容易食類型
態度:9.5分。幾乎冇得彈
服務:9分。欠我事後蕭,嘿嘿。
翻啅:呢個一定啦,或者好快就會。

多謝文哥仔的報告, 寫得幾鬼馬生动噢! 真係挑起了我條筋, 想立即去試。本狼的经驗裡, 都冇乜試过韓妹。一來價錢較貴, 二來不懂溝通。我成日都好想試下, 先有危蛇的Lucy, 再有文哥仔的Hany, 可惜Downtown太远, 还分分秒秒都塞到阿媽唔認得。对於我地「偷食一族」實在唔夠時間, 唉!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2016-11-9 07:41
多謝文哥仔的報告, 寫得幾鬼馬生动噢! 真係挑起了我條筋, 想立即去試。本狼的经驗裡, 都冇乜試过韓妹。一來 ...

我個人覺得,Lucy正過Hany好多,所以如果係第一次,就要谂清楚食邊件了。不過如果唔喜歡瘦和細波的就唔洗諗Lucy.
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-11-9 11:06
我個人覺得,Lucy正過Hany好多,所以如果係第一次,就要谂清楚食邊件了。不過如果唔喜歡瘦和細波的就唔洗 ...

我對於危sir講嘅一直深信不疑,咪就係downtown我都打算去嘅,但係偷食時間有限,lucy嘅booking又特別full,只好轉胎咯,唔知道有邊位狼友已經試過lucy嘅呢?俾D專業意見聽下1