多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5249|回復: 11

Vivan @ Pandora Girl [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

简单讲下,有损友推荐我去试一下Vivian,话系好嘢,仲话唔掂水噶话距帮我报销翻。
既然损友甘样拍晒心口,又不妨去试一下。
location 几好,可以从地下停车场直接上去。
开门之后一睇,即刻后悔。后悔点解自己只约了半个钟,甘噶素质,起码约一个钟啦
入房之后系pay first噶,可能系以前遇过乜野事导致对人没乜信任。
冲凉有水萧,跟住出来再帮我吹。吹紧噶时候我认真睇vivan噶样,觉得真系靓,如果唔带假睫毛就真系掂都扑街啊。绝对靓过宜家各种直播平台嗰d主播。
吹完应该就卜野,点知距俾左两粒糖我食。跟住距自己又食左糖之后先开始。
跟住都系呢样嗰样做完交货冲凉噶啦。
临走噶时候又俾左两粒糖我,仲要系唔同噶糖,当时捻紧——间房放甘多糖怕唔怕惹蚁啊.....

样貌:9       真系靓女,so far试过噶真系最靓系距
身材:8       身材匀称,虽然打假波扣分,但系锁骨好睇到我加翻d分入去
服务:8       虽然没DFK,但系BBBJ功力唔错
态度:8.5    温婉可人,把声好好听,虽然英文唔好交流少少困难,但系人靓声甜没问题!!
repeat: YESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYES

如果系facefucker噶话,值得去一试!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Thanks for sharing.
Vivian = Mocca
在論壇搜索打Mocca可找到更多相關報告。
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

明明中文報告?危sir點解後面跟嘅係English嘅?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-11-6 14:04
明明中文報告?危sir點解後面跟嘅係English嘅?

啊!人有錯手
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-11-5 01:42
Thanks for sharing.
Vivian = Mocca
在論壇搜索打Mocca可找到更多相關報告。

危sir,如果vivian=mocca,咁我都睇咗一下mocca的報告,係唔係理解為條女進步咗呢?因為之前有狼友評價條女好唔揼波鐘嘅,搞到我喺想焯與唔想焯之間徘徊,好9痛苦噢

51萬

管理員

文仔 發表於 2016-11-24 17:52
危sir,如果vivian=mocca,咁我都睇咗一下mocca的報告,係唔係理解為條女進步咗呢?因為之前有狼友評價條 ...

我冇去, 所以好難答到呢個問題, 但係朋友從前去過, 評分响中間位置, 我諗唔會太差, 樣貌就有人話靚亦有人話膠, 真係要你本人去見吓真身先知了
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-11-25 00:00
我冇去, 所以好難答到呢個問題, 但係朋友從前去過, 評分响中間位置, 我諗唔會太差, 樣貌就有人話靚亦有人 ...

私做必試名單好幾個都未食,對於呢D唔明朗嘅評價,都係暫時放埋一邊先

51萬

管理員

文仔 發表於 2016-11-25 00:11
私做必試名單好幾個都未食,對於呢D唔明朗嘅評價,都係暫時放埋一邊先 ...

今日又收咗2個私做,又係有雙飛玩,弄好就放上去
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

評論絶对真实,様孑真的暫時所見最美,不化妆清純

金牌會員

活躍會員熱心會員

Kikikinming 發表於 2016-11-26 23:18
評論絶对真实,様孑真的暫時所見最美,不化妆清純

我係指:假設危sir所講vivian就是之前的mocca,咁mocca嘅報告有講到,態度唔係十分好,所以呢就算係樣貌正,但係服務唔得都唔會keep得住D客!