多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 7343|回復: 18

『白老鼠』之兩舊水起雙飛@私做Christina

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

唔好意思了咁多位,呢排私事繁忙,竟然都唔記得咗呢件事,多得Greenhead兄提醒,依家補翻篇review。
回歸正題,事情經過係咁嘅:我記得,Chris當時啱啱上榜一日多D,我感受到好幾位狼友為我地性福著想而經常做白老鼠的偉大情操,於是乎,我都想做番次犧牲奉獻。

某日傍晚,到達案發現場(鎮屋),本打算開門後如果唔啱眼緣,就唔準備做白老鼠嘅,還好開門見到條女,身材高挑,估計有170公分,著住一身普通睡衣,睡眼惺忪,竟然一D都無化妝,睇真D皮膚算係唔錯喎,頓時覺得好有人妻Feel,正!佢帶我上佢房(呢度有好幾條女)。長話短說吧,可能因為新做呱,所以條女係唔識規矩兼無Service,過程怕怕醜醜嘅,唔敢有眼神接觸。

跟住係沖涼都唔識點樣沖,然後無水蕭,都算了,畢竟都洗濕咗個頭了,乃念個樣唔錯身材fit皮膚滑兼且pink lin。但入房後亦唔環保吹,而且口技唔掂,真係火都來,我即時就串佢,「你識唔識做嘎?」然後佢先好唔好意思咁解釋,係佢朋友叫佢一齊做呢行嘅,佢開工幾日,好幾個客佢都reject咗,年紀老嘅唔做,條嘢太粗嘅唔接,所以我都算係佢第一個客喇。問我要唔要換佢朋友試試,我亦正有此意嘅時候,佢又offer我,要唔要雙飛「兩舊水」,考慮到搵食艱難,又唔忍心要佢白做,我揀咗雙飛。

後面嘅情節就當然係爽啦,依家唸翻都扯旗嘎。佢朋友好似叫Vivian,C+cup,口技唔錯,總之就是有經驗嘅,一邊搞我,一邊教佢點樣配合佢,我當時就爽到爆,最後俾錢走人。

呢個就係我今次做白老鼠嘅過程喇,請多多指教!

服務:哎,我都唔識得俾分了!
樣貌:有D混血Feel,無化妝嘅情況下7-8分(私做標準)
身材:Acup pink lin,皮膚幾好,又夠高,8-9分(私做標準)
態度:算係唔錯啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

最想知雙飛細節你居然冇詳細形容
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

WoW, 雙飛私做我都未試過, 文仔你呢個新手前途無可限量
Thanks for sharing!  文仔哥,順便給Vivian 打埋分啦!

高級會員

文兄好很勁, 男人榜樣

金牌會員

活躍會員熱心會員

應Greenhead要求,補充一下關於VIVIAN嘅打分!
態度:有可能係經驗值高,又有可能係幫姊妹打完場啦,反正入房後,直接除曬衫褲露出堅挺嘅雙峰,並且一路吹,一路指教Chris應該點樣配合以更好完成呢次嘅任務!幾夠義氣嘅,我俾高少少分,8.5分
身材:雙峰堅挺,C+cup,身型略肥,皮膚無Chris咁正,所以7分
樣貌:普通,女人一個,如果路過會回頭望嘅話,唔會係因為個樣,會係對lin
服務:從拒指點Chris配合拒嘅言語可以知道拒嘅專業嘅,所以,拒話點,我都好配合,不過拒都係無環保吹,亦無事後蕭,過程裡面嘅交流都係為咗個job,所以公式化咗D,得7.5分

不過兩舊水落得樓,算係咁啦,而且唔會點樣留意時間,搞到你出嘢就算完場!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

雙飛咁抵玩??真唔真先?
兩鮑一Q ? 定一鮑一Q ? vivian 性愛只係指導員??

金牌會員

活躍會員熱心會員

RBL 發表於 2016-11-1 15:41
雙飛咁抵玩??真唔真先?
兩鮑一Q ? 定一鮑一Q ? vivian 性愛只係指導員?? ...

講得係雙飛,就梗係3P嘎啦!
咪玩啦!我總覺得呢個Christina真係怕醜一對一做嘅,所以話,兄弟妳有興趣雙飛,可以打去約Christina,直接問拒有無3P玩,拒會幫手說服拒嘅姊妹一齊服侍妳咯,如果問過無嘅,咪當無問過咯,又無損失嘅,妳話係唔係先?

詳細形容吓你嘅3P點玩...LOL...^_^  發表於 2016-11-2 02:45

論壇元老

活躍會員熱心會員

咁佢朋友係咪環保吹?已見上面回答。

仲有幾條女係間屋裡面?其他女後生嘛?咩國籍?

金牌會員

活躍會員熱心會員

Canchi 發表於 2016-11-21 01:14
咁佢朋友係咪環保吹?已見上面回答。

仲有幾條女係間屋裡面?其他女後生嘛?咩國籍? ...

唔係環保吹奏!
成屋都係北菇!
年紀嘛,唔算後生,應該30左右!