多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 39581|回復: 4

Anna 之 Purple Sugar Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

上个星期五俾人放飞机搞到心情积度晤爽加上呢个星期有少少忙所以加阵先有时间出报告。真系有少少唔好意思添
大家千期唔好见怪
为左发泄心中既不愤今日既受害人就系呢位Anna 啦
开门俾我依然系性感尤物Nana. 一身黑色内衣在加上一件等于无著既穿隆网杉真系索
不过朕勇于尝试新野Nana 亦都积力推荐新星Anna. 你知我份人好易话为吖啦甘就俾次机会地啦
Anna 唔系靓妹仔类型属于成熟有女人味果种。我估20尾可能稍微细小小。著住件一件头紧身低胸裙。对车头灯简直逼爆
一上来就问我不如先好好帮我按摩下再service 啦。我米话甘又好遮
条女按摩水平算得上中上好有力水。讲真真系按得几好
一家我发现甘既趋向。依家d女慢慢偏向又要按摩好又要身材好。生意难做咯。。。
按完正规按摩就当然要happy 下吖啦甘样先唔会甘寡
条女系甘骑系我身度直接剥光猪
距好狂野除左件bra 一甩甩左去一边仲掉左落地下。我心念眼界甘差吖甘都仍唔到张凳到。点知距除埋条底之后又系甘样乱甩。。。。。唔洗甘high 挂
几惊距食西左我吖。你知我一向保守吖
之后系甘锡我Lin 头搞到我鬼甘痕
仲猛甘系我条大录竹吹。。。。。。气遮。哈哈哈前其唔好误会哦
最尾都系当场ko 左我
样麻麻地7甘上下啦
身材正。。。可惜假野。。。硬硬地
服务8啦。。。够狂野。。
距好似翻3同5哦。。。

高級會員

I tried Nana last time. she is hot, with a line up before and after me!
Good report. Tried today everyth as described

金牌會員

紫糖出品,必属精品!

中級會員

我昨天見到ANNA, 原來佢去了MOONLIGHT做老板, 唔知有冇開大呢老鼠兄?