多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5203|回復: 14

Jisoo @ Moonwaiting 跌錢報告[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

小弟第一次寫報告, 請大家多多指教!
話說今日路過士嘉寶, 就打去MW問下有邊個available, 順便叫佢推薦一個身材苗條既, 然後K姐就話Jisoo囉, 好靚女架.......
我心諗是Q但啦,  話哂都係大Agent, 應該衰極有個譜掛, 於是胆粗粗Book左一粒鐘.

上樓開門後, 歐賣葛! Face 我最多只能俾6分, 明顯整過, 仲要係一件失敗既作品, 正面睇還ok, 側面就errrrrrr
睇相仲以為好slim, 點知完全唔係嗰回事, 水桶腰不特只, Patpat仲要嚴重下垂, 明顯缺乏鍛鍊嗰種.....
服務亦唔多掂, 含左幾分鐘佢就叫我上床訓低上套, 佢唔知搞D乜之後轉頭返黎我已經軟左.  但佢一於好少理, 二話不說就騎上黎.
感覺佢只想用最快既速度坐爆我, 只顧不停係咁Un, 我心諗條J都未硬, 你咁Un法有Q用咩 ?
我當然全無興奮既感覺, 但因為俾佢騎住, 亦只好任佢擺佈, 合埋雙眼扮Enjoy

Un左10分鐘佢終於頂唔順自己要求換姿勢, 今次輪到男上女下, 當時我既慾火已經熄左大半, 於是求其渣下佢對唔多大既波(廣告話有C-cup), 然後快速Hi佢, 希望草草了事.
誰不知細佬唔爭氣, 插左好耐都射唔出, 條女就係咁問Are you cumming?  我只好合埋眼幻想自己同波多野結衣扑緊嘢, 迷迷糊糊之下終於交到貨.
射完第一飛我望下個鐘, 原來已經搞左大半粒鐘, 快快手著衫準備走人.  點知條女話仲有時間淨, 要唔要抖多陣.
我幾驚佢要我執多劑, 即刻話唔洗喇, 我都夠鐘走, 結果大拿拿蝕左廿分鐘俾佢, 佢老味!

所以忠告各位巴打Hunting之前一定要做足功課, 鎖定目標, 千祈唔好盲目相信Keeper嗰D所謂推介.  今日小弟中咗伏, 特意分享一下經驗, 希望大家唔好步我後塵!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

很高興兄弟与我們分享
危Sir一出鬼神驚

中級會員

確實真係有幾多人話佢整容整得唔好嘅.  
出得來玩, 總會食到一兩件唔滿意嘅.

金牌會員

活躍會員熱心會員

我啱啱先講完,千其唔好聽佢地推介的菜!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

師兄!佢推介比你,你上到去見唔對路一定要走!佢都老點你啦,唔會怪你掉頭走既!

金牌會員

文仔 發表於 2016-10-14 02:45
我啱啱先講完,千其唔好聽佢地推介的菜!

去完返黎先睇到你份報告, 真黑仔

金牌會員

RBL 發表於 2016-10-14 10:35
師兄!佢推介比你,你上到去見唔對路一定要走!佢都老點你啦,唔會怪你掉頭走既! ...

我估計接電話條女係有錢收的, 所以先咁落力sell佢果D"賣淨蔗"

金牌會員

活躍會員熱心會員

最弊條女喱埋門後面
等你入去就即刻落閘放狗
你想開門走?
哈哈

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

文仔 發表於 2016-10-14 19:16
最弊條女喱埋門後面
等你入去就即刻落閘放狗
你想開門走?

中伏還中伏,講真既,你要走佢地從來唔阻你既..
我通常會好禮貌講句“ Sorry , wrong person ! ” 之後落去先打番比上台交帶聲話食唔落..

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2016-10-16 22:18
中伏還中伏,講真既,你要走佢地從來唔阻你既..
我通常會好禮貌講句“ Sorry , wrong person ! ” 之後 ...

你好少食唔落喎,只要大波,比舊屎你都照食
危Sir一出鬼神驚