多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3064|回復: 4

Jo Jo @ 1spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

星期日無聊,見廣告買得咁犀利,報告又咁多喎,就去試一試啦。

門口有鐘可以㩒,入面仲有一隻門,不過鎖住嘅。唔好怕搞錯,招牌個電話係同廣告唔一樣嘅。
等咗一陣就有位靚女走出嚟。嘩!咁靚嘅?!
靚女係好多客嘅,所以將我推咗俾 Jo Jo.
咁去沖涼啦,嘩!咁細地方嘅?好心用幾百蚊去整吓隻門啦。都閂唔好嘅。
件浴袍未著就已經濕濕地,我都係用毛巾圍著就算啦。

返到房,佢先至走嚟收房錢。本來都想玩耐啲,但諗起係鬼佬版有人話過唔掂,都係半個鐘就算啦。
咁佢返入嚟開始按摩,位置同手法都似正式按摩嘅,但力度唔夠。
不過係呢度用咁嘅按摩就錯晒啦!應該係不停咁挑逗,盡快搞起佢之後就轉身㗎嘛。

咁佢都係按咗幾分鐘就問我要咩服務,我反問佢最多做到咩囉。
佢話 BS 咁我咪睇吓佢,自從鬼佬版嗰個報告之後有無變好咗。

除衫,原來一件頭嚟㗎?咦?!點解除胸圍唔除底底嘅?
妳就算真係一滴水都唔流,妳唔怕 BS 時用嘅油咩?
馬上有解答。因為佢係唔識 BS 嘅,係咁咦用對波掃吓你,唔係全身,甚至唔係全個上半身咁嚟 Slide 嘅。
不過佢對波真係唔錯,可惜屁股無肉。
我諗我唔會再去,或者咁講,我再去都無用。
因為我係房嘅時候,聽到另外嗰位靚女同人呻,話無時間接其他客。
就算有時間,唔想接嘅客會推話佢要一、兩個鐘頭之後先得閒。

我諗我係一個佢唔想接嘅客,所以我再去都無用啦。

©Admin©
1Spa希望由我代它們說聲不好意思。由於我的報告出了後,適逢是週末,狼友都爭相跑去了,令到它們應接不暇。希望向大家説聲不好意思。未完善的地方會作出改正,至於Canchi哥哥說靚女不接待他,靓女叫我對你說她今天有空,會親自招呼你,等你光臨,補償昨天的不妥善。仲唔去!做男人唔好咁小氣喎

高級會員

有靚女老蟹都去睇吓

論壇元老

活躍會員熱心會員

1Spa希望由我代它們說聲不好意思。由於我的報告出了後,適逢是週末,狼友都爭相跑去了,令到它們應接不暇。希望向大家説聲不好意思。未完善的地方會作出改正,至於Canchi哥哥說靚女不接待他,靓女叫我對你說她今天有空,會親自招呼你,等你光臨,補償昨天的不妥善。仲唔去!做男人唔好咁小氣喎

靚女咩名,我星期六再去搵佢。我無小氣,誤會啫。我住好近,休息嘅日子我就會過去㗎啦。

論壇元老

活躍會員熱心會員

wnkee 發表於 2016-9-5 12:13
有靚女老蟹都去睇吓

一定要去,真係靚女。
就算唔係你杯茶,都絕對無可能話佢唔靚。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2016-9-5 18:16
靚女咩名,我星期六再去搵佢。我無小氣,誤會啫。我住好近,休息嘅日子我就會過去㗎啦。 ...

PM Ed.睇我報告亦有。
危Sir一出鬼神驚