多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2575|回復: 3

Yuki @ Refresh spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

前幾日得閒,又見到有巴打話refresh spa噶yuki幾好,一於就去試下

唔知道有後門噶我心慌慌甘從正門行上去(附近好多識噶)
開門系個阿嬸,好彩距沒呃柒我話距就係yuki,如果唔係我即刻就走
見到yuki覺得樣就一般般啦,但系身材正,一於就留低。
沖完涼yuki幫我抹埋身,跟住就按摩。

按到差唔多,yuki就拿只手撩下我,點忍啊,男子漢硬起來。
問我今日要乜服務?問翻距轉頭有咩服務?笑笑口甘話今日俾BS我啦。
yuki BS都算敬業囖。先系背面慢慢拿對燈來磨我,跟住翻到正面繼續磨。
來翻招波推飛機噶同時仲一路瀨lin,見我唔射,仲有招素股磨擦,直接就系我身上做俯臥撐(令我想起好多AV裡面有噶按摩素股變成生中出噶橋段)
最後我一邊吃奶,距一邊幫我打左出來。

worth to try,樣唔係我噶菜,但系身材好正,苗條但系波大,而且手感好,應該唔係假波。

中級會員

都算冇介紹錯啩?

論壇元老

活躍會員熱心會員

知唔知 table shower 掂唔掂?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

某台的白痴禿頭版主又做白痴嘢, Refresh Spa 的Yuki希望告訴你它們主要是做鬼佬客人, 你們之前一直煩她出廣告她都拒絕, 你寫嗅它們完全沒有影響. 有去過的狼友就知道是否真有其人. 就好像你個白痴以為Pandora比人寫, 你再加多腳, 點知生意仲好過以前. 你估人地睇唔出咩,費X事出聲咋.  生意仲好過以前, 响後面笑9你都唔X知. 正白痴仔.  去買假勞啦, 攪咁X多白痴仔
危Sir一出鬼神驚