多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 10012|回復: 32

微絲細眼,做愛唔偷懶之滿威庭~莎莉~

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

一直以來出來搵女食,搵到樣靚就會無身材!搵到年輕就會無技術!搵到樣靚身材正就會無乜服務...
好少可搵到個平衡點,各方面都滿足到我...
上星期既生活都係 keep 住鋤啤同鋤女,先食一餐飛機餐,跟住教訓左件學生妹
但係就硬係唔係好夠喉,唔知差 D 乜咁...結果我就打比我間飯堂睇下有乜好食...
" 有冇真波,大波,服務好既介紹比我 ? "  呢句一向都係我係滿威庭搵野食時既開場白...
"有個新女仔上星期到,後生靚女,真波...服務都唔錯 " 呢句都係安廸一向既開場白....LOL
" 我呢排食左幾件都唔錯, 安廸哥你唔好點我呀 ! "  我挑釁說~
"呢個莎莉喺韓國仲讀緊大學, 所以英文唔錯, 而且係真 90 後, 仲要係大佬你最鍾意既真波...有 C 級...服務仲...."
學生..真波...C 級...其實我只係聽到呢幾個 keyword , 我就決定會一會佢 !
上到去, 開門既 Sally 大約 5'4" - 5'5 " 高, 身穿白色小吊帶裙.
雖然我係一個 FaceFucker, 但 Sally 絕對稱得上為靚女 !
臉尖尖, 五官十分精緻, 眼細細鼻高高, 笑容驕俏, 樣子特別, 絕對唔似一般人工美人 !
但令我立即入閘既唔係佢既美貌, 而係佢胸前一雙美乳 ~
Sally 既皮膚好薄, 薄到可以見到一絲絲綠色既靜脈, 纏繞佢 B 級以上既胸前 !
經驗話我知, 如果胸前現靜脈, 呢對必然係真胸, 而且必然係又軟又滑又好揸手 !
Sally 份人好開朗, 好活潑, 由入門口到而家都係笑容滿面, 有講有笑...
入到房我終於忍唔住呢雙美乳既誘惑, Sally 未除衫, 我已經從後伸手入去佢條吊條裙, 輕輕逗下佢對波
果然不出我所料, 剛剛一隻手揸哂, 又軟又滑, 絕對係 B 級以上既真波 !
我地一路打車輪, 一路除衫, 隨刻就去沖涼房上正場 ~其實同莎莉一起感很輕鬆,全程有講有笑不停的
佢完全無小女生那樣尷尷尬尬,仲會拎住我條炮黎玩,又識搵對波黎夾下腸,放我條炮喺心口搓兩搓,吹兩吹就出去正式肉搏!
我用肉搏真係無誇張!可能我食頭圍,而莎莉佢又後生女精力充沛,出到房我本來諗住主動玩盡佢完美既身體!
點知摷得兩摷仲比佢 chur 翻轉頭!我地一路打車輪,佢就當我抽荔枝係健康球係咁搓!
明明係啜緊我lin 頭,佢突然又蹲低,一啖就含住個炮頭黎吮!我地互有攻守玩左一陣,我就比佢推左上床話要 service 我喎。
我真係估唔到,佢所講既 service ...係真係有 service 嗰隻!
我瞓上床之後,佢就將一 d 情趣按摩用既潤滑 gel 揸喺對波度,之後就黎個深圳水療式波推!
佢一路用對波搓我背脊同全身,就一路同條脷瀨勻我全身,又識喺我耳背呵氣和瀨耳珠~
又滑又軟,又濕又暖!比我估十次我都估唔到,咁後生既韓妹識得玩呢幾下挑逗,我完全比佢勾起我瘋狂既性慾!
我一個反身將莎莉轉向69,一隻鮮嫩鮑就呈現眼前!髮型睇得出係細心修輯過,一小撮毛毛十分可愛!

我輕輕反出粉嫩小豆,就瘋狂品嘗嫩鮑,莎莉當然亦盡情吸吮我條海參。
我唔係全部囡都會同佢地玩69, 一定要後生囡囡既嫩鮑我先會為佢地服務一下。
同我玩過69 既囡囡,好多都會比我舌尖上的功夫征服,莎莉都唔例外!本來我地都係妳一啖,我一啖互有攻守,
但慢慢佢就停哂口,專心享受我比佢既快感,由喉嚨處發出最淫既呻吟。
69式係我覺得其中最好玩既一招!之前遇到Nara 當日隻靚鮑,我真係玩到唔想停!
今日莎莉隻嫩鮑都絕對唔輸蝕,嫩紅色又多汁,我問佢可唔可以比我食住鮑魚口爆?
好可惜,莎莉既服務雖然已經超出年青靚女既服務範圍,但此終都未識品嘗最美味既一口熱湯...
既然無口爆,就唯有插爆啦。莎莉用口為我上套跟住瞓低,我將佢雙腿擘開,呈現最淫賤既 M 字型,我忍唔住再品多兩口嫩鮑。就在淫水湧出一刻,我就收口改用棍!
嫩鮑除了粉紅,濕滑之外,當然最可貴既就係一個“緊”字!

見住自己碌棍,慢慢將兩片嫩肉迫開,莎莉一雙微絲細眼和咬唇淫賤既表情...視覺和觸覺都係最好既享受!
莎莉既身驅和反應都比到我最大既快感,所以我都無乜換位,用最慢既速入插到最入。
全程打住車輪去抽插,兩分零鐘過後,我和莎莉都須要更快和更大力既刺激...用全速全力去轟入,都唔駛三十下,我就再忍唔住爆射到佢體內!
1Q 過後,我地攬住好似情侶一樣談情說性,有講有笑..回過氣後,莎莉一個淫賤既眼神,就往下為我吹起第2Q既序幕!
最後我都唔講咁多,我只可以講,第2Q 比第1Q 更正更好玩!莎莉的確係有體力又有能力,令你第2Q 都依然想食左佢既囡囡!

比分時間:
相貌:我明白好多師兄應為靚女一定要大眼,但莎莉一雙微絲細眼,亦絕對係一個天然既驕俏小美隹,我比8.5分
身裁:完美既波型和大小,如果可以高多兩寸,絕對係10分,而家我都比9分
年紀:唔超過23!
態度:超 sweet! 超好玩!10分!
技術:咁後生黎講,我比9.5分!如果肯口爆埋就10分
溫提:師兄弟們,莎莉年紀始終都細,享受佢時唔好太瘋狂,整痛囡囡就大家都唔開心!
莎莉同我講到明,鍾意男仕慢慢好溫柔咁食佢隻鮑!

論壇元老

Thx

金牌會員

Thanks

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thanks for sharing!

論壇元老

Thanks.............

論壇元老

論壇元老

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

滴D油落你條海參度立即溶化咗
危Sir一出鬼神驚

高級會員

Thanks

金牌會員

good post