多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 131081|回復: 5

NANA 再度重遇妳 @ Purple Sugar SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

冇見Nana都有一段時間, 而且由於佢番咗國內探親, YIM JIM嘅我想按摩都唔知可以搵邊個.  上星期佢終於番咗黎又係時候去紫糖飯店搵大廚Nana開餐啦喂.........
而且可能休息了一排, Nana皮膚明顯滑咗好多.  樣貌固之然一樣咁靚靚豬啦..

見過大廚Nana嘅一定唔洗我多介紹啦, 味見過嘅, 現在好計劃下啦, 唔試過包保係你損失.  
SPA界出名靚女嘅Nana, 冇見一排, 上圍又好似大咗, 唔知係咪响國內成日飲得多木瓜奶呢~

我同呢位大廚一向好有默契, 一扒扺就知我要食BS套餐....

頭盆按摩嘅力度對我黎講一向都唔係好夠力GA 啦, 勝在有大廚Nana一對巧手"聊下聊下"....好似蟻咬一樣....

"小天行"立即舉頭致敬但係去得Nana廚房, 食嘅當然係主菜BS套餐啦....

食完頭盆, 反轉就入正餐了, 說時遲那時快, 大廚Nana將她白嫩嘅肌膚和我融為一體, "小天行"亦與Nana嘅一對
大咪咪互相交纏起黎, 大廚即係大廚, Nana沒有一秒閒著.  小咀亦吞吐著我的小紅豆.  我一對不聽話的手亦不
停在大廚身上遊走.  

最後, 熱到燙手的"小天行" 在大廚Nana手中爆發出一鼓無情熱漿, 結束了這頓豐盛的晚餐.  

危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

危 sir 同另外位版主都真係好鍾意食飛機餐咁喎!
聖誕過後等我出關再為大家寫全餐食評啦!

等你等到頸都長啦  發表於 2014-12-29 03:12

金牌會員

Nice 危sir iam a Nana fan too

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

有会员PM查詢関於Nana,現將之前報告頂上,請自行查閱
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

你真係好冧 nana 咁喎..