多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2952|回復: 4

網紅臉 Orange @ QQ SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

新QQ Spa終於有時間再去望望, 去到老闆娘叫晒啲囡囡比我望, 我睇中新來的Orange.

Orange身材正常屬標準型, 不肥不瘦.  上身白恤衫, 下身黑色短褲吸引到我選佢.  

一頭長直髮, 染成啡色, 網紅臉, 25歲上下.  大波.

拿拿臨沖涼後, Orange進來先按摩按摩一下, 我當然手多多亂摸她雙腿啦, 露晒出來唔摸會比雷劈的

她一邊按一邊向下移, 時不時輕掃我雙腿間重要部位, 袋底黎呀即是局我選全套姐...

是但啦, 其實第一眼望妳已經想插妳啦!! 過程留比師兄想像一下啦, 但係Orange確係好好小,

160全包冇投訴啦~

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

have eaten. 唔算大汲, B級胸.
奇怪勒,Dx兄!你不是说要出private Kiki的報告嗎?為何是个QQ橙的報告呢?

金牌會員

greenhead 發表於 2018-11-12 10:04
奇怪勒,Dx兄!你不是说要出private Kiki的報告嗎?為何是个QQ橙的報告呢?

Green兄, 呢個報告是2號出的啦, 近期發現QQ多女選, 未有時間出KIKI報告.
快去QQ 吃Lily, 身材比你的最愛BABY(剛出道)可比.  嫩!! 香港妹, 沒有一點肥肉, 必試!!
至於KIKI亦唔錯, 和視頻距離唔大. 有空再出報告, 先出Lily.
+1 went there too but for other girl. Orange look super, will for sure book her next time.

They do 選美style,一讚