多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3720|回復: 3

淫蕩後宮雙飛之旅@ QQ

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

尋日比老細散到一面屁,所以今日決定出去解解悶氣。打俾QQ老細知道Sherry過咗去,就準時五點放工衝過去搵Sherry。各位巴打溫馨提示QQ搬了過去world bowl 千祈唔好似我咁戇鳩鳩走咗過去舊嗰邊。見到另一條女Anna開門大奶細細粒又OK喎。心諗頂你個肺呀嬲嬲地起個雙飛就冇死啦。同老細講江湖救急,起個雙飛得唔得,老細搭都唔答就推咗入去,

Sherry就唔使講咁多啦我最愛嘅翻版張柏芝,頭髮,皮膚白,應大就大應細則細, 我諗都有B/C, ,身材瘦削。

Anna 我諗差不多20中到未啦, 一定有c , 幾可愛,個樣淫淫地,同冰山女王sherry 加埋一齊簡直係絕配。

按摩就唔講啦,反轉個身,一開始sherry先吹Anna賴我粒lin。望住鏡自己真係好似依家興果套延禧攻略,返咗清朝做皇帝咁攤喺度有兩個貴妃服侍。之後就捧住Sherry係咁銀,Anna後邊係咁推,又吹耳仔,又DFK, 真係專心一啲都即刻出。之後換咗兩個姿勢,小弟不才就舉手投降啦。

攤左係張床度頭,心諗仆街啦就咁就玩完。估唔到嘅係Anna走過來我耳邊,話我都冇份,二話不說就拿住我細佬係咁chok。 我都知佢淫底㗎啦,但係唔知道佢淫得咁徹底姐。 之後發生咩事呢,我就不便透露啦依個係我哋之間嘅秘密。 帶返個頭盔先,我真係唔知道佢兩姊妹會唔會再起雙飛,但係不防入QQ問問。

金牌會員

我今天吃完私做小唯上來去了QQ 看看, 我都係食咗翻版張柏芝, 身材細小, 樣貌係唔錯.  
雙飛埋單要幾錢師兄?

金牌會員

1 hr 80 + 320

中級會員

我去搵過Anna,真係唔错,按麼一下來做,hj時以要投降。下次回來要做到底。