多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4116|回復: 8

『真胸韓妹』Gloria @ Moonwaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

国庆之前嘅事了,一直未搵到時間寫。Gloria 幾個月前就出現係滿威庭嘅網頁,但是未有機會試食,可能係佢做part time,出現無耐就走咗,呢次一早約,都要到下午三點先有得食。
        準時到,Gloria開門,細細粒,但是有前有後,個樣有些少混血樣,化嘅係妝,泡菜裡面皮膚算係唔錯。對我一笑,拖我去廳,叫我將衫褲脫咗喺沙發上,然後帶我去廁所。Gloria好衛生,漱口後刷牙,搞到我傻傻咁企喺度等佢。然後沖涼,有水蕭。抹身,我先入房坐喺床邊等佢,此刻我小文已經扯晒旗,等咗一陣間,同其他韓妹有D唔同,Gloria入來無叫我上床,而係跪喺我面前就開始吹奏,吹咗好耐,又會問我仲要唔要繼續,我當然希望keep耐D呢種大爺嘅感覺.........

下面俾分時間
樣貌:8.2分,加咗0.2係因為佢有D混血feel,所以會讓人覺得唔確定係唔係食緊韓餐。
身材:8.2分,目測160cm,細細粒(我鍾意),試出應該係真胸,手感自然。
態度:9分。全程微笑,又擅於搵話題,就算係拒絕人都係帶著濃厚的歉意。
服務:7分。唔得全面發展,可以LFK唔得DFK,又唔得69,完事後無問過需唔需要massage。

maybe repeat。

中級會員

Face of Gloria can compare with who in MW. I mean the same level face?

金牌會員

活躍會員熱心會員

我唔清楚巴打妳date過邊幾位,不過以我食慣韓國菜來評分嘅話,算係中上偏上少少
但係未達到face fucker嘅級別,更加由於身高唔高,所以無長腿玩,服務方面又無dfk,又無69。
文仔哥, 可否跟PG的Baby比較一下?Baby今天last day, 想找个愛的替身。先謝过!

金牌會員

活躍會員熱心會員

greenhead 發表於 2017-7-8 07:31
文仔哥, 可否跟PG的Baby比較一下?Baby今天last day, 想找个愛的替身。先謝过!

樣貌絕對不能同baby比,baby會有些少冷場,gorlia就好鬼多話題講,不過我覺得baby適合我多D,起碼佢唔會樣樣唔得!
文仔 發表於 2017-7-9 22:43
樣貌絕對不能同baby比,baby會有些少冷場,gorlia就好鬼多話題講,不過我覺得baby適合我多D,起碼佢唔會 ...

Thank you!

金牌會員

活躍會員熱心會員

唔使客氣,值得提醒巴打一下,佢話可以offer一個鐘頭出兩嘢嘅
文仔 發表於 2017-7-10 17:54
唔使客氣,值得提醒巴打一下,佢話可以offer一個鐘頭出兩嘢嘅

若然这样唔得,那样又唔得,就算一个鐘出兩嘢都冇瘾。我講求化學作用,彼此有交流,水乳交融。我的要求好似多了些嗎?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2017-7-10 21:10
若然这样唔得,那样又唔得,就算一个鐘出兩嘢都冇瘾。我講求化學作用,彼此有交流,水乳交融。我的要求好 ...

比得一個鐘錢, MW D女一般都係2Q 喎,我唔明點解呢條女要OFFER
危Sir一出鬼神驚