多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2912|回復: 9

Ina / Diana @ AsianSexyBabe TOFTT [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

本著為大眾狼友著想, 見到現在好像放寬可以寫任何場的報告, 第一時間試試新女,

向狼友們包膠一下. 今次分別2次選來ASB剛上場的台灣妹INA和韓國妹DIANA.  台灣妹240/45分鐘 320/1小時, 真的有點貴.

韓妹150/30.  小弟一向食開150貨仔, 為大家試試台灣妹沒所謂啦.  

INA

準時到場, Ina 站在門后, 第一印像不是形容的19歲, 應該有26-27左右了. 亦應該沒有所說的92磅,

估計比較多一點.  真人樣貌比照片有差, 修圖較多, 個人評分有 6.5, 個子唔高, 有點冷漠.  找樣貌的可免.

唯獨是限制很多, DFK幾秒完事, BBBJ也是幾十秒完事

身材方面, 沒有太大美感, 主要是因為腰間有太多肥肉.  真波, 乳暈很大, 乳頭也算大粒

下面沒shave, 可能是period快到或是什麼的, 總覺得有些許味道.  

服務方面, 都是一般正常流程, 沒水簫, 沒CIM, 沒RIM, 做時顯得有點高冷不耐煩, 但我沒有理會, 只是用力地征服她.
國語交流.

我個人不喜歡在同一地方有2位小姐在, 比較危險. 希望ASB可以改善一下.

Face: 6.5
Body: 7
Service:7.7
Attitude: 8
Repeat: NO. (不喜歡在同一地方有2位小姐)

DIANA

幾句講晒.  
第一, 年齡老, 起碼28-30.
第二, 樣貌有整容, 唔靚. Facefucker 可以說再見
第三, 假波, 瘦身材, 好乾吓.  
第四, 沒有DFK.  BBBJ太重撈味, 係咁用手想打出來
Face: 4.5
Body: 6 (Too Skinny)
Service: 7 (Normal Service)
Attitude: 8
Repeat: NO

註冊會員

嘩,假勞台寫到佢好好㗎喎

高級會員

今期ASB 啲女好似好唔掂, 幾件都老嘅

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

cbclover 發表於 2018-9-12 17:56
嘩,假勞台寫到佢好好㗎喎

話明假勞台, 當然咩撚都係假啦
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

危天行 發表於 2018-9-12 18:03
話明假勞台, 當然咩撚都係假啦

隔離台啲包膠信佢一成都死

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

cbclover 發表於 2018-9-12 21:05
隔離台啲包膠信佢一成都死

呢樣你又啱, 成頁都係ASB, BH, 同埋D4U, 真係當啲讀者低B 咩
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2018-9-12 21:53
呢樣你又啱, 成頁都係ASB, BH, 同埋D4U, 真係當啲讀者低B 咩

可以試下OMG 個Judy, 尋日吃了, 可以一吊

51萬

管理員

den2015 發表於 2018-9-13 00:22
可以試下OMG 個Judy, 尋日吃了, 可以一吊

可唔可以出個短報告比班兄弟了解下?
危Sir一出鬼神驚

中級會員

Thanks for sharing

中級會員

試了INA, 沒27那麼老, 大約25左右, 唯一不好是可能太累, 有口氣