多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: mofoking

[爆料] 許氏家族後人影衰晒成個家族 [Chinese] [有新圖]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

聽講許仕家族掌舵人死咗一個仙都唔留比個仔,只係每個月靠基金出糧比亨少,咁撚似呀KC(Andy)嘅生活嘅。不過人哋每個月係最少幾百萬幾百萬咁出, KC 同人差好遠。但都一樣咁廢。每日用老本炒吓股叫吓雞又一日。晚上向住西方朝拜,向地下扣頭七七四十九次,拜祭佢大佬笨撚七同埋即將死嘅頭油怪
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

另外,記得叫你嘅仔女大個要讀多啲書,今朝响某處見到 ''鬼魅''按摩呢個招牌。根據維基百科解釋:
鬼魅,又名“精魅”,中医传统观点认为是致病因素之一,属鬼神之属。
好心笨撚七同頭油怪你哋用吓個腦先好寫出嚟啦On9仔。
危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2018-12-27 10:03
聽講許仕家族掌舵人死咗一個仙都唔留比個仔,只係每個月靠基金出糧比亨少,咁撚似呀KC(Andy)嘅生活嘅。不過 ...

Should kc be controlling bad eagle if he is that rich?

金牌會員

活躍會員最佳新人

My source told me that KC = Williamstream and he always like to write reviews for VIP.  Seriously, I went to deliver tangerines at VIP and Honey many times and 9/10 times nothing eatable.  So many old and fat monster whores at Honey.  They always like to trick you to go to the room, and then will use pressure tactics to force you to take one.  So fucking aggressive.  If you ask for specific girl, these big 6 whores will always say she is busy or not working and trick you to pick her.  Like fuck...They are so fat and ugly.  They should just peep on the floor to look at their own face if they don't have mirrors.  Lol.

中級會員

趁肺炎疫情又爆下料先啦!! KC (對台禿鷹笨撚柒條靚)又有淤嘢, 佢响交友Apps識咗條女,
以為自己係香港許氏家族後人就有錢,有面,有樣貌, 就想溝9人, 又出錢請人飲飲食食,
又落酒吧/Club玩, 仲幫人搵埋屋, 住响自己屋企附近, 仲比埋租金, 以為近水樓台,
點知比人當水魚...
話說有一次出去玩, 點知玩咗一陣, 條女叫佢不如走先, 佢仲想留多陣, 其實另外約咗條仔,
條仔到咗一陣就話要去廁所, 點知條女冇幾耐又跟埋去, 入咗男廁成半粒鐘先出來, KC心諗
佢兩條仆街响裡面咁耐到底做咩9呢, 點解錢就佢出, 扑嘢就冇佢份嘅 於是, KC就等佢兩
個出來後就狗衝入去男廁, 好似隻狗咁, 汪汪汪, 衝向個垃圾筒, 居然比佢搵到張有血嘅紙巾,
然後猛問自己, 呢啲係咪佢下面啲血?

我係咪戴綠帽?!?  宅宅的KC 當然聲都唔敢聲啦, 佢勝在係許氏家族後人大把錢, 咪繼續戴住
頂綠帽, 幫條女交租囉, 但係條女居然仲叫條仔上去過夜, 有冇扑嘢真係佢地先知了.  
KC 真係慘豬豬

(染了血的紙巾)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x