多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4444|回復: 7

藍天裡,溫柔的狼虎 EVA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

師兄們,您地最長時間無食女可以有幾長?
近兩個月黎日日做到無停手,完全無時間食女。
話說今朝個會改左時間,可以返遲一粒鐘!
正所謂Spa 場有度好,就係開得早!

今日終於有時間抽出黎食個早餐!
之前從豬朋狗友得知,我其中一個舊相好大波apple 已經轉戰新場 Blue Sky,而且改名做 Elaine.
今日就近近地搵番個舊相好,醫醫個細佬!
未夠十點就已經跟住地址去到藍天新機場。呢個場好易搵但又好隱蔽,偷跳一流!
去到已經見佢開左燈,姐係入便已經有人!
我一諗起 Apple 一對大包奶,即時硬哂頂住褲浪!
最慘條 skinny jeans 鬼咁窄身,我要就住就住咁衝落車趕去開餐。

入到去啱啱見到一個仲著住便服既女仔出黎應門。
我說明來捧舊相好場的來意,佢就叫我入房等一陣,話 Elaine 應該好快返。
入房玩下手機,大約等左十五分鐘,先頭嗰女仔入黎同我講。話 Elaine 啱啱打黎話今早有 D 急事要下晝先返!
我簡直晴天霹靂!我兩個多月黎,今日先偷跳食到一餐,居然話我聽無得食!
我望望隻錶,已經無時間轉場!正當我諗緊去邊到可以洩一洩我已經燒到燶既慾火之際,呢個女仔突然痴埋黎,哄到好埋,好溫柔咁講…
“靚仔!很趕時間嗎,不如讓我來幫忙好不好?”
其實佢講緊呢句說話既同時,佢隻手已經隔住我褲襠揸住我碌棍…
我眼前呢個女仔,年紀應該大約廿八九。
束起馬尾,眼圓圓,小小淡妝,自然順眼,豐滿的雙唇,看起來還算性感。
“妳叫什麼名字?妳懂得怎麼幫我?”我問
“我叫Eva , 怎麼幫你,你試一下就知喇,好不好?”
慾火中燒既男人,仲識得諗野咩?我根本無得揀,我再唔出火,我怕我會谷精上腦導至中風。
“好,我出去換工衣再進來幫你…”她說
“我覺得妳穿這身便服更吸引…”(其實我冇時間再慢慢等!)
我講完就一手攬佢埋身,一啖就錫向佢雙厚唇,佢亦都全無反抗咁配合起來。
我攬住呢個著住白色名牌衛衣,牛仔褲既女仔打車輪,感覺好唔同。通常出黎食女,佢地唔係著住性感內衣,就係胸圍底褲。好少可,著住便服開波玩。
我一路打車輪,一路伸手入去佢衛衣入便,隔住個軟胸圍去搓佢隻 B 級奶。
我喺衫入便將胸圍扣鬆開,方便雙手可以同時玩弄。
再慢慢解開佢條牛仔褲,手開始輕輕探索佢條絲質內褲…
一手搓波,一手捽鮑,口亦未停車輪。
前奏玩得咁上下,佢亦幫我除衫除褲,但我覺得佢除得好急,好似好想反守為攻我一樣。
“妳很趕時間嗎?”我反問…
“我從未試過這樣有感覺的…我很想要你…”她咪起雙眼說…
其實佢所言非虛,因為佢一條本來白色既絲質內褲,早已被我整到濕左半條。
佢狼狽地披著毛布衝了出房去攞袋袋!好在成間舖都淨係得我兩個。
我企起身,靠住床邊等佢,唔駛九秒九,佢衝返入房,臉上既表情,充份表現一副“終於可以開餐”既狼虎之相!
撕開包裝紙,把袋放入口中,再順勢用口幫我上套,整套動作一氣呵成!
佢蹲低身幫我吹奏,又急又陶醉咁去啜同瀨我碌肉棍…
估唔到厚咀唇女生除左睇起黎性感,錫起黎好啜之外,含起樂器上黎都靈舍舒服!
我站著從上而下望住佢為我吹奏,睇住佢豐滿既一雙軟唇含啜著我頭頂,就好似感受到一陣有彈性既質感。
全程佢雙眼亦望住我黎吹,表現出極陶醉淫蕩既表情。
之後我要佢坐上床,面向鏡前,M 字型擘張雙腿!
我企起佢身後攬住佢,就喺鏡前要佢睇住我點捽滑佢隻鮑魚!
睇住佢享受既眼神…咬唇忍耐既表情…和不停“我要…我要…我要你幹我”的呻吟。
令我亦唔好意思要佢受苦!我將佢由面向鏡,轉到臉向我。
高度剛剛和企起床邊的我雙配合,提腰一挺,就直搗黃龍。
正式插入之後,佢表現得更瘋狂,除了不停車輪之外,佢幾乎將我肩膊和頸都瀨啜了一遍。(我好擔心佢會情不自禁地整我咖哩雞)
我無換任何姿勢,只係改變速度和節奏!
三淺一深,兩淺一深…之後就深..深..深..深咁插了兩分鐘…
就將兩月來既存貨通通爆射出黎!
洩洪後 Eva 仲好似唔多夠喉,雙手不停按住我蘿柚向前頂!
出黎玩食著呢d 女認真爽!估唔到 Eva 佢斯斯文文,咁鬼狼人!
我盡最後既腰力去滿足佢,可惜我時間同身體都不能付出更多,只好著衫和留低家用走人。
本來我無打算寫呢個報告,但我覺得今日既經歷有d不一樣,所以寫出黎分享下!
本來諗住聚舊,兼捧Elaine(apple)場, 點知變左就地正法左件小淫妻!
好喇!各師兄弟後會有期,希望唔駛好耐又可以同大家分享下食左d乜囡。
惡法當前,我必須要話,以上內容全是虛構,如各路師兄弟有雷同享受,實屬各下之褔!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

嘩!终於出Post, 有望穿秋水之感
危Sir一出鬼神驚

中級會員

Apple是否LAMON的APPLE?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

bigdick 發表於 2017-6-13 10:46
Apple是否LAMON的APPLE?

yup, 但人地而家 “易拎”!

論壇元老

活躍會員熱心會員

Eva顏值點呀?

論壇元老

thank you !

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

顏值…好難講喎,一見到唔會即刻想屌,但挨埋黎又唔會即刻想推開嗰隻囉。

論壇元老

活躍會員熱心會員

RBL 發表於 2017-6-18 17:58
顏值…好難講喎,一見到唔會即刻想屌,但挨埋黎又唔會即刻想推開嗰隻囉。
...

RBL, 明白哂,解釋得好好喎!有時間去碰下運氣先