多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3623|回復: 4

Alma @ 激情寶貝 (台南高雄妹) [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

Date : 6 月 9 日
Time: 7:00pm

http://www.sex8.zone/thread-321-1-1.html

其實之前去過幾次, 但無寫review, 所以今次補番. Alma , 正宗台南高雄妹, 唔係好懂廣東話.我覺得網張相同真人有D唔同, 真人靚D. 年齡我覺得22-24歲左右, 無風塵味, 鄰家女孩.皮膚不錯,長頭髮, 161cm左右, 無紋身, pat pat果度有粒很少的圓形胎痣, 不吸煙, B級尾C級頭, 不算肥但有肉地, 特別係pat pat, 下面無剃毛 . 另外, 妹妹有些慢熱, 我之前去過幾次, 她認得我, 所以很快熟落開玩笑. 所以如果第1次找她, 你自動同她溝通下, 找些話題盡快熟落.

Shower for 2, 無水簫, 但床上很賣力, 好有心機的BBBJ, 69, LFK, DATY, 她不太喜歡DFK, MPOS, cow girl 方面唔係好熟練, 但男上女下表演較好, 而今次找她, 她主動要Doggie, 狗仔式我其實唔係太專長和有好表演, 但我同她進行狗仔式出奇地合怕有feel, 可能她pat pat 好有肉, 所以"啪啪"聲. 整體來說, 反應很好, 下面好緊, 水頭充足.

Face: 8 (同Athena差唔多靚)
Body: 8 (有波有蘿)
Service: 7 (應有的都有, 但無DFK, 同埋不能給客人GFE感覺, 否則8分)
Price: $220 45分鐘
會番食, 近期很喜歡台灣妹.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你最愛VICKY靚D定係佢呀
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

危天行 發表於 2017-6-9 21:15
你最愛VICKY靚D定係佢呀

Vicky是spa那個嗎?

Yes  發表於 2017-6-10 04:38

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

den2015 發表於 2017-6-10 01:24
Vicky是spa那個嗎?

韓妹來說, Vicky的確正,但依排愛台妹,加上普通話溝通好D.