危天行 發表於 2019-2-2 14:37:12

小可愛 LOVE @ MoonWaiting 飲食集團 [Chinese]

一直想再見見呢位往日在Sexy-Cat吃過的小可愛 Love都沒有機會, 直到今日才約到, 真頭水就冇啦, 就當係食今日嘅頭水吧:P.
準時到達宴會場地, 門後一個好小巧嘅小可愛, 這次回來比從前更瘦, 因為相睇落去冇咁細粒, 好似一個細路女.著住
性感內衣, 我不其然地笑咗出黎.佢亦回敬我很甜的笑容.拖著我步進Vip房內.細心打量一直保持著
甜美笑容的她, 樣貌真人和照片有差別.2015年Sexycat店主講過佢真係堅19{:3_46:}...4年後今天就應該係23了,
確實係睇得出冇得呃...

放下隨身衣物, 和小可愛 Love清洗乾淨預備晚宴.Love好小心仔細地為我沖洗每一吋地方, 兩個人的隔漠已經解除, 我二話不說拉佢埋黎送上車輪, 就好像同自己gf一樣, 車完後大家都有D 怕羞:$:$:$
有說有笑的她一個不留神就開始演奏一曲"水中的簫".時而快亦時而慢, 而且更用AV女優向上望
嘅眼神望你, 電都電X死你
我亦不知沉醉在簫中有多久, 直到小可愛一句韓文叫我"走", 我才如夢初醒, 進入vip房...{:3_48:}

在Vip房內,小可愛 Love的另一曲名為"房中的簫" 又再開始.細心溫柔, "小天行"在23歲咀仔內感受到無比溫暖,
正!!!{:3_62:}

主菜在後頭, 小可愛 Love竟然係識嘆之人, 在我食撻生涯從沒有試過食咁Q耐, Love竟然唔肯比我停, 我唯有係
咁起勢賴呀賴...賴呀賴...直到她到達終點, 全身抽搐為止.亦因為呢個原因, 令到我超晒時.;P

當Love高潮過後, 我亦急不及待, 和她合二為一, 四目交投, 完全沉醉在餘下的時間, 直到我的一股熱情毫無保留
地激射而出.臨走前, 我和LOVE擁抱了數分鐘, 再車多幾分鐘, 最後依依不捨地離開. {:3_59:}
Face:8
Body:8
Service:8
Attitude:9

chijiu 發表於 2019-2-2 15:08:02

是当年很火的那个LOVE吗?

kingsss 發表於 2019-2-2 17:26:55

听讲是一个美人..当年的女神级经典名菜

Skykin 發表於 2019-2-2 17:44:53

Zzzzzzz

Skykin 發表於 2019-2-2 17:45:14

Zzzzzzzhhhhh

tbe 發表於 2019-2-2 18:00:16

Good!

Buddy28 發表於 2019-2-2 18:05:50

睇吓

Buddy28 發表於 2019-2-2 18:06:06

睇吓

Itzmyboy 發表於 2019-2-2 18:08:23

Thanks

lyxqtt 發表於 2019-2-2 20:21:39

多谢分享精彩体验!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小可愛 LOVE @ MoonWaiting 飲食集團 [Chinese]