多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 23280|回復: 165

小可愛 LOVE @ MoonWaiting 飲食集團 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

一直想再見見呢位往日在Sexy-Cat吃過的小可愛 Love都沒有機會, 直到今日才約到, 真頭水就冇啦, 就當係食今日嘅頭水吧.  
準時到達宴會場地, 門後一個好小巧嘅小可愛, 這次回來比從前更瘦, 因為相睇落去冇咁細粒, 好似一個細路女.  著住
性感內衣, 我不其然地笑咗出黎.  佢亦回敬我很甜的笑容.  拖著我步進Vip房內.  細心打量一直保持著
甜美笑容的她, 樣貌真人和照片有差別.  2015年Sexycat店主講過佢真係堅19
...4年後今天就應該係23了,
確實係睇得出冇得呃...

放下隨身衣物, 和小可愛 Love清洗乾淨預備晚宴.  Love好小心仔細地為我沖洗每一吋地方, 兩個人的隔漠已經解除, 我二話不說拉佢埋黎送上車輪, 就好像同自己gf一樣, 車完後大家都有D 怕羞

有說有笑的她一個不留神就開始演奏一曲"水中的簫".  時而快亦時而慢, 而且更用AV女優向上望
嘅眼神望你, 電都電X死你
我亦不知沉醉在簫中有多久, 直到小可愛一句韓文叫我"走", 我才如夢初醒, 進入vip房...

在Vip房內,小可愛 Love的另一曲名為"房中的簫" 又再開始.  細心溫柔, "小天行"在23歲咀仔內感受到無比溫暖,
正!!!

主菜在後頭, 小可愛 Love竟然係識嘆之人, 在我食撻生涯從沒有試過食咁Q耐, Love竟然唔肯比我停, 我唯有係
咁起勢賴呀賴...賴呀賴...直到她到達終點, 全身抽搐為止.  亦因為呢個原因, 令到我超晒時.

當Love高潮過後, 我亦急不及待, 和她合二為一, 四目交投, 完全沉醉在餘下的時間, 直到我的一股熱情毫無保留
地激射而出.  臨走前, 我和LOVE擁抱了數分鐘, 再車多幾分鐘, 最後依依不捨地離開.

Face:8
Body:8
Service:8
Attitude:9

危Sir一出鬼神驚

中級會員

是当年很火的那个LOVE吗?

對, SEXY CAT 那個  發表於 2019-2-2 15:09

金牌會員

听讲是一个美人..当年的女神级经典名菜

都可愛嘅, 但現今美人太多了  發表於 2019-2-2 18:40

論壇元老

Zzzzzzz

論壇元老

Zzzzzzzhhhhh

高級會員

Good!

金牌會員

睇吓

金牌會員

睇吓

中級會員

Thanks