多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: s8fans

Honey/Vip/Angel/Love Spa 被放蛇掃黃, 老板敗走, 囡囡四散?

關閉 [複製鏈接]

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2018-2-27 23:43
JERRY 係咪頭油怪我就未知, 但係 "密碼碼" 肯定係笨LUN7 或者JERRY, 我都好少見人一條女出咁多次報告(見圖 ...

I told you for the longest time that mut ma ma is oily hair monster

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

cataztrophe 發表於 2018-2-27 23:55
I told you for the longest time that mut ma ma is oily hair monster

我都話佢哋係我哋最忠心嘅讀者啦!比我捉到正今日個帖冇咗啦。
除咗版主,果邊會員係唔可以刪帖的,"密碼碼" 係Jerry咪刪到囉,班傻仔仲未明,最多自己問自己答嘅其實咪就係笨Lun 7 同Jerry 兩條撚樣囉。

啱啱又見到mofoking( mofoking = 笨LUN7)又係度抽水, 一聽到Cinderella 係Barbie就開Post抽水, 引起話題, 但又不忘唱衰MW, 呢條撚樣真係賤到冇人有.  (註: 比我講完, 條撚樣9秒9又刪了)
危Sir一出鬼神驚

中級會員

危天行 發表於 2018-2-27 23:43
JERRY 係咪頭油怪我就未知, 但係 "密碼碼" 肯定係笨LUN7 或者JERRY, 我都好少見人一條女出咁多次報告(見圖 ...

笨LUN7 係咩人?

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

Some bald guy far away, but yet very close...LOL

論壇元老

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2018-2-28 12:26
我都話佢哋係我哋最忠心嘅讀者啦!比我捉到正今日個帖冇咗啦。
除咗版主,果邊會員係唔可以刪帖的,"密碼 ...

點解要唱衰MW嘅?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2018-3-4 18:50
點解要唱衰MW嘅?

呢個一向都係佢兩條撚樣嘅風格,點都會唱9衰人哋,引起話題。但係人哋唱衰佢啲米飯班主,佢哋又會9跳出嚟護主,你留意下Jason15 同埋其他一大堆馬甲就會知。
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

不合理 MW都是他們米飯班主之一

51萬

管理員

johnnyb 發表於 2018-3-4 20:45
不合理 MW都是他們米飯班主之一

非常合理, 因為兩條撚樣唔理係咪米飯班主, 只要比唔夠著數佢地(eg. 錢, 免費西), 又或者有嘢令佢地唔滿意, 就會暗中用馬甲戶口寫佢地, 目的就係要比場主知道, 你令我地唔高興, 我地隨時可以令你冇生意.
場主為生意, 唔會得罪佢兩條撚樣, 但呢個唔係咩秘密, 場主之間都知道, 亦大把場主在後面講佢兩條撚樣, 但在面前就客客氣氣, 費撚事得罪到呢兩條撚樣.  兩條撚樣好撚小氣, 睇錢有重, 你地只係會員, 唔會明GA啦.  

佢地寫咁撚多假報告為咩? 咪就係等D傻仔信晒走去食, D場有生意, 佢地咪假報告都有錢收LOR....如果唔係點會成個forum都係BH, D4U 同ASB報告....最撚賤就係會員信撚咗D假報告, 食咗屎番來想出報告都會好快刪除咗或者鎖住等佢下沈.  再唔係就屈人係寫手.  點解要咁做? 因為如果比D真會員嘅報告寫出事實, 日後D假報告就好難再有人信, 亦會被真會員踢爆, 所以只要有真會員寫出真相, 兩條撚樣就會想盡辦法令佢變成唔可信.
我只係講出事實, 信不信由你
危Sir一出鬼神驚
回復 支持 1 反對 0

中級會員

What the......

高級會員

我可以100%保证 密码码就是那个版主的马甲或者版主的马仔! 他免费吃了好多店的女仔。。。。比如 ASB  Babyface  D4U ...