多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6983|回復: 6

FeiFei @ LuluVilla Spa

關閉 [複製鏈接]
又系我老鼠仔既时候啦,今日既主角系lulu villa 既FeiFei

琴日落汤鸡甘落都按唔住我欲火,冒住大雨都要去试下FeiFei,人地话距好正吖哈哈

去到,开门条女就话系你啦靓仔,因为我之前同距约好时间既,千奇唔好唔会我系熟客仔啊

条女都系甘啦著住件低胸透明吊带裙,个胸都有b cup~c左右啦,唔系十分坚挺,少少坠,不过胜在够自然,唔会托到上心口果只

入房除衫等运到,格局有少少似另外一间spa,都系内置浴室,门口都系放满零食同埋饮品

条女入来问我要大力d定细力d吖,我米话你中意大力d米大力d,细力d米细力d咯,距就笑笑口,听得出距广东话唔系好准就问距边度,跟住距用普通话问我你猜一下,当然我最尾都系估错晒,原来距系越南华侨,唔怪得距皮肤系古铜色果种啦,黑唔黑白唔白果只,样ok啦,俾人感觉系wild同埋sexy果仲,一定会有人问同nana边个靓d,我既答案系nana,不过距个样都唔差

按按摩下我就已经手多多,摸来摸去,距就话唔好甘急啦,按多阵距就开始扫我罗友,用手指撩我,又用个胸扫我背只扫我罗友,仲成个身趴系我度,又咬我耳仔又一边淫叫搞到我条野硬邦邦,忍唔住即刻翻身搞距啦,距d夹功真系好正,虽然系用大俾夹我细路,但系真系夹到我爽,一边夹一边撮,仲一边锡锡,lfk遮,哈哈,夹左10分8分钟见我仲未出,距就直接禽上来,其实我都唔知点样既一瞬间,感觉似直接X入果种,之后就女上男下抽动了一阵直接ko我,距仲话爽唔爽,我就笑笑口话爽,跟住距就话其实距用手遮.......试过甘多spa,最爽尼次,Spa一系就服务好样一般,一系就服务一般样靓,甘如果系样唔好服务又唔好就食屎啦,甘又要样靓服务又要好,老鼠仔我暂时未稳到哈哈哈

1萬

論壇元老

活躍會員

Thx for sharing, how old is feifei ?  I heard she is the owner or manager??

Long time wolf brother jwsoo, I would be waiting to read your report after the visit, presumably it will be your first Spa report if my memory is correct.  發表於 2015-1-1 22:13

金牌會員

FeiFei的胸确实很大。
一家先知吖

金牌會員

jwsoo 發表於 2015-1-1 20:45
Thx for sharing, how old is feifei ?  I heard she is the owner or manager??

她是Manager。

高級會員

Luluvilla  Spa 近來有什麼正妹?