多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 14114|回復: 48

♛小可愛 LUCY @ MoonWaiting TOFTT 二不離三 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

嘩!真係打字打到我抽筋.  呢個報告真係要長話短說先得. 話說我呢半年黎對韓妹嘅質素都心灰意冷, 直到昨天收到MW Andy嘅電話, 話呢件極有可能啱我口味,
但係要去DownTown.  嘩, 近期D質素要我去DT可能油錢都冇埋喎.
但係有呢個hobby, 就要有冒險精神.  我決定去探索一下.  過去都係因為呢種探索精神令我食到好嘢的

去到Calton St. 泊車比較煩, 最後準時上去見到小可愛Lucy立即咩煩都冇晒.  
LUCY 係小妹妹型, 樣靚. 有穿耳環.  冇紋身.  响街見到肯定會望, 身型超細小(比照片細小), 和一個中學生無異. 有點弱不禁風.
但整體一定係必食, 係近期MW少數好品質囡囡.  但如果喜歡有波的或唔喜歡中學小妹妹型的可以免去.
我就好啱, 完全係MCOT.  

詳細流程就唔講了.  總言之出報告都係有好嘢益吓Brother. 見到應該唔會番黎炸我型.  
我只可以話140唔食就笨LUN7

Face: 8.5
Body: 8(MCOT but Very skinny)
Service: 8 (Very responsive, especially DATY)
Attitude: 10 (Nothing to complaint)

試吓唔設隱藏內容, 睇吓你地會唔會主動回, 唔回冇運行+性無能

很不幸, LUCY 已經回韓國了.  所以話好嘢唔等人!!
危Sir一出鬼神驚
Thanks for sharing

金牌會員

活躍會員

但系DT.....过左bloor未啊?如果过埋bloor我就觉得太远....

大约在Yonge & College  發表於 2016-11-3 10:05

金牌會員

活躍會員熱心會員

thank you 危sir !絕對會復嘅!1。仲未從之前失望嘅韓餐緩過來。
2。確實我都唔係太喜歡去DT,可能少去啦,環境唔熟,唔知遲D會唔會轉出來scar或者markhan呢?
呢次希望真係正嘢,希望能夠讓我地對MW重拾信心

危Sir呢次book嘅係半粒鐘定係一個鐘?

金牌會員

haha

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-11-2 09:16
thank you 危sir !絕對會復嘅!1。仲未從之前失望嘅韓餐緩過來。
2。確實我都唔係太喜歡去DT,可能少去啦 ...

我就係問過會唔會上黎Andy話暫時唔會所以焗住我要落去。如果唔心急嘅都可以等吓,但真係唔知幾時。45分鐘是也。
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thanks 危Sir, 只不過DT真係遠左D......

金牌會員

Thanks 危Sir, 只不過DT真係遠左D......

論壇元老

活躍會員熱心會員

唔駛無運行咁大鑊呀!

Lol  發表於 2016-11-2 13:29

金牌會員

^_^