多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 10215|回復: 40

食盡滿威庭小臀圓 DANA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

自從在QQ 食了兩餐韓國菜之後,每次想食野,都會回味韓妹的服務。
如果要食韓餐,我又點會唔搵番我既飯堂滿威庭!今日飢韓交迫,決定推遲哂聽日D appointment 醫醫我細佬先。

直接打去飯堂book 頭圍用膳,兼打聽各菜式選項,接線姐姐知我食開後生同服務,所以推介左Dana 比我。
上到房見到Dana ,目測應該廿六七,比我想像中靚,滿威庭既韓妹質量一直有保証。自從加左價之後,女女既水平亦都相應高左,雖然係人工美人,但好自然!一身一件頭連身裙,性感得來顯得十分高貴。
房內播放住音樂,我雙手輕輕抱住Dana 纖腰,四目交投,雙唇不經意的就輕輕貼上。
我伸手到Dana背後, 熟練地將拉鍊退去,連身裙隨隨跌下,完美既體型展露我眼見。
我用上完美可能有D失實…因為胸是僭建既,但除此之外,22 寸既纖腰,配上小小兩個又挺又圓的臀部,再加上比例修長既雙腿,稱 Dana 既體型為完美亦不為過!
Dana 既硬件如此高端,估唔到軟件仲大有驚喜。沖涼溫柔細心呢D 都不值一提,見佢幫我沖完刪水,諗住出房慢慢享受,點知比Dana 叫返轉頭…完來佢示意仲未展示佢既音樂造藝,未夠完美!
好在Dana 叫返我轉頭,如果唔係差D走寶。試過上百次水中簫既我,享受Dana 既一曲時依然有感到佢既用心,有手勢,有眼神,仲有音較,Dana 果然系服務女生。
出房後,我開始慢慢品嘗Dana 由如少女既身體,皮膚滑溜之餘,身體肌肉亦出其柔軟…
我一寸一寸用我雙唇去感受Dana 柔軟既身體,Dana 既伸吟和身體既扭動,充份表現出佢亦十分享受我既調情。
呢到我不得不提Dana 比到我一個驚喜,就係佢一雙迷人既小臀圓!
我會咁樣去形容…雖然Dana 好瘦,但係佢既肌肉出奇地軟熟,佢個小屁股又挺又軟,搓弄時出奇地好揸!
就好似揸緊一對乳房一樣,又軟熟,又彈手!可能你會問,軟熟又點彈手呀?我都唔識解釋,只要揸過先明我講乜。
Dana 享受過我既舌功和愛撫後亦施展渾身解數去投桃報李。一條嫩舌漫遊我全身,力度和幅度都比我更細致。舔錫去到主幹位時,Dana 知道我對佢個小臀圓寵愛有加,佢一口含住軸心,轉身擺出69姿勢,方便我欣賞和玩弄佢一個有乳房質感既pat pat 。
Dana 既簫功,又軟又濕,其實69比佢吹爆都不失為一個好主意。但今日比我遇到Dana 呢個咁吸引既小屁股,我當然想深入勘探一下洞內既感受。我從69 位中起身,Dana 已經識趣地挺起柔軟渾圓既屁股仔,我用雙手手指公,輕輕分開兩邊柔軟得像乳房既屁股,將已經泛起水光既花瓣盡量展露。我將硬得通紅既軸心慢慢向中間擠進…我從鏡中看見Dana 咬唇享受既表情,令我更加慢地插入,直到我既盤骨緊貼dana 柔軟又有彈性既patpat ...我再出力一頂!
Dana “啊~”  了一聲出來~
忍唔住叫了第一聲之後,Dana 變得更加享往呻吟…而我亦配合作出抽短頂深既棍法。
最後不得不提一下Dana 既吸陽神功!天然既滋潤又濕又滑,但dana 既內力都能夠緊致地吸實我既肉棒,每次抽插我都感受到360 度包到實既摩擦。誇張D講,就係每下抽出和插入都感受到阻力
推車每一下既頂撞,都會感受到柔軟既回震。傳教時每一下既抽插,都會得到緊緻既吸力!不消兩三分鐘,就足夠令我噴發最強既生命力~
完事後Dana 和我都真的累倒床上;男人出黎搵食,出錢出力就理所當然。但女人要好似Dana 咁全情投入亦都相當費力。
總括黎講,Dana係個胸僭建嗰度唔夠完美, 除此之外,無論身型,皮膚和技術都係超值之選!

以上報告您地就當純屬虛構, 如有雷同享受,實屬師兄弟好彩 !

let me see see

金牌會員

論壇元老

thx

高級會員

高級會員

let see see!

金牌會員

活躍會員最佳新人

Thanks

金牌會員

Thx