多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4825|回復: 7

正嘢 PT韓妹MINA @ 1 SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

早幾個禮拜收到1 SPA信息, 有個正嘢Part-Time韓妹MINA, 一個月只上一天班, 每次上班一定爆滿,
問我如果在附近就可以立即過去可以比到半小時我.  拿拿臨趕過去的確沒有令我失望.  
Mina有些微似年輕周海媚, 笑容好好. 皮膚好白.
聽佢講平時有正當工作, 又等錢用, 所以只可以一個月來一次.  

我先自己沖好涼, 佢進來就問我要什麼服務, 我當然要全部啦.
佢知道後就開始叫我扒好幫我按吓按吓, 居然有些力水, 咁比正骨仲係差啲啲.
一陣後反身過來, 見到Mina 開始背對著我, 開始怕怕怕羞羞地脫光身上衣服.

然後光著身子坐到床上問我現在怎樣, 一個月才來一次肯定有點生手, 我反而喜歡這樣新鮮些.  
Mina 皮膚好白, 乳頭啖啡微微粉紅, 真波好軟熟.  我全程做主動, 好像和女友做一樣, 生手得來真實.
下面妹妹亦睇出比較少做, 顏色和形狀仍然唔錯, 我忍不住吃了起來, 她亦沒有反對, 很快亦出水起來.  
好新鮮,無異味.

提槍上馬一頂到底, 她也按捺不住"啊"一聲地叫了出來. 做起上來Mina很配合, 亦是我近來做得最舒服滿意的一次.
個人覺得Mina仲正過一些MW的韓妹, 而且里數低, 我好想再食.  

由於Mina一個月只上一天, 班狼友如果想食就要撞手神或經常打去問了.

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

no.1

論壇元老

她不是日本人嗎?上年9中開始在spa做PT 1/week,是不是同一個人,我約的那個日本mina 不瘦,冇三角毛

金牌會員

gti 發表於 2019-2-17 10:22
她不是日本人嗎?上年9中開始在spa做PT 1/week,是不是同一個人,我約的那個日本mina 不瘦,冇三角毛 ...

唔知呀, reception告訴我是韓國, 但係啲SPA成日都作嘢啦~ 應該係同一個mina, 不瘦但也不肥.

論壇元老

she left on next week , today is last day she said

金牌會員

gti 發表於 2019-2-23 15:59
she left on next week , today is last day she said

She left for good or she will come back? Can you PM me next time when she is back?

論壇元老

she said don’t like canada , no idea

高級會員

gti 發表於 2019-3-7 23:08
she said don’t like canada , no idea

who likes Canada? so fucking cold this winter