多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 19894|回復: 144

♛ 危蛇初試 MAKIYO 翻版陳瀅+徐若瑄 @ OhMyGirl [Chinese]♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

渡假前OMG私下已經告訴我10月中旬會有VIP從台灣扺埗, 照片也早早看過.  視頻亦也已經看了.
一早叮囑店主為我鎖定MAKIYO, 作為渡假後享用的第一餐.   
回來後身心雖然疲累, 在家沖個靚涼即刻醒神晒.  開車直駛去Birchmount/Enterprise嘅全新酒店,
新酒店係有度好, 地方乾淨企理, 去酒店玩其實有時比Condo更舒服.

直奔房間, 等待開門的心情好平靜, 畢竟早已看過照片和視頻, 只是等待開門的那一刻真人和照片的
吻合度夠高就好了.  開門的MAKIYO沒有像一般囡囡躲在門後, 而是大方的滿臉笑容地來個正面迎賓.
此刻可以放心了, 真人跟照片和視頻百份百一樣.  照片是怎樣她就是怎樣.  吻合度99%. 感覺22-23歲上下.
網站說她像徐若瑄+大S, 但我個人卻找不出大S的感覺, 反而感覺到有些陳瀅+徐若瑄的影子.   

酒店房間是全新的關係, 暫時是我感覺比較最舒服的一間.  MAKIYO行李滿地, 而且好多麥記外賣袋子, 應該是太忙要捱這麼多麥記有點可憐...

MAKIYO身材不是太高, 大約160-163cm上下, 穿著緊身小背心的她, 上圍好撚大, 視線好難唔自動落在呢對
人間兇器身上.  雖然我對大波冇咩喜好, 但呢對波勝在係純天然, 軟綿綿, 對大波冇咩喜好嘅我都樂於把玩...
MAKIYO屁股也算是翹, 但焦點仍然落在對波...  態度方面, MAKIYO顯得有點怕怕羞羞, 沖涼時也不太好意思
正面望我.  聽聞佢响台灣係一名護士, 咁怕羞嘅護士真係好小見, AV果D護士唔係好淫嘅咩...

身材整體個人覺得有雞排妹(鄭家純)的感覺.
酒店沖涼唯一唔夠完美係水唔夠熱唔夠猛.  其他冇complaint. 好明顯沖涼就係沖涼, 無水簫.  

主菜上場, 沖完涼有張被蓋吓都唔錯, 好似同女友做嘅感覺. 痴纏一陣, 開始打番個車輪, MAKIYO都好投入,
一邊打車輪一邊用手"撚" 我條撚... 佢眼見我條撚越撚越脹, 咁撚大碌, 都有些少擔心嘅表情...

MAKIYO開始"賴"番我Lin頭, 問我鍾唔鍾意, 然後慢慢向下將"小天行" 放到小咀裡吸啜...

我開始渣佢波"賴"佢Lin頭(Lin頭屬啖啡色, 細細粒), 再用加藤英手指
掃佢陰核(下面是有毛毛的)...
呢個時候當然不忘向MAKIYO施展我最拿手嘅絕學"摩打莉".... 一邊"摩打莉"一邊用加藤英手指...
嗚....嗚....呀
....嗚....嗚.....MAKIYO 一邊叫著.

見佢西水四起, 當然係時候提搶上馬, 挺進時MAKIYO有點害羞和緊張, 但很快便被填得她滿滿的"小天行"
分散了注意力, 每一下都頂到入子宮...MAKIYO狀什享受.  
講真, 好少女比"小天行"頂到入子宮後仍然可以頂得住...

男上女下, 由於MAKIYO對波又軟又大, 小起上黎對波"浪吓浪吓" , 真係好似拍緊AV咁撚樣.  
最後啪啪啪一百下一泄如注.  我好似條死蛇扒在她身上, 她溫柔地輕掃我髮尾, 結束了OMG之旅.  
步出酒店, 又回到現實中
.

Face: 8.3
Body: 8.5
Service: 8.5
Attitude: 9.5
Repeat: 如果有錢.

危Sir一出鬼神驚

論壇元老

危Sir出击,肯定精彩!

高級會員

nice!!!!

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thanks for sharing!

金牌會員

阿sir 出招,必有睇頭。
see see

金牌會員

金牌會員

Thanks for sharing

金牌會員

Thanks for sharing

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老