多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 22013|回復: 132

❤♛嗲嗲台灣嫩妹 CANDY @ LAMON SPA TOFTT [Chinese]❤♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

競爭激烈的SPA界, 迫使每間SPA都要想盡辦法搵多D正嘢番黎比我地食, 免得被淘汰.  今日LAMON SPA又有好嘢食.  老闆一向知我口味, 引進台灣寶島鮮嫩囡囡, 前天到埗, 老闆即時通知 , 小弟亦即時仆去睇睇, 費撚事執書行頭慘過敗家

去到見到兩件囡囡唔過24, 一眼就睇中較高的, 老闆就介紹佢叫CANDY.  台灣妹CANDY立時上前迎賓,樣貌有點網紅 ,下巴很尖, 身材高挑大約有5呎7-8左右 , 皮膚白滑柔軟 , 開口說話嗲嗲的 ... 仲嗲撚過林志玲, 每句說話都有尾音, 嗲撚到我暈吓暈吓...
對波亦好大, RBL兄應該啱食

台灣妹同中國妹有些分別 , 除咗嗲到你軟晒, 談吐亦顯出寶島妹的溫柔細心 . 動作慢條斯理, 更顯溫柔.

CANDY示意我扒下來 , 在背上放上毛巾, 整個人都坐了上來為我輕輕開始按摩 , 比起某些囡囡 ,
CANDY算是有些力 , 但未能同正骨比 , 否則會失望.  言談間CANDY在台灣原來是個Model, 這次是來賺些快錢的.
正所謂醉翁之意不在酒 , CANDY的時間控制亦很好, 按摩時間不會太長 , 時間剛剛配合就叫我轉過身來.

唔知係咪台灣妹都經過特別訓練呢 , 佢地好多都好似冇骨咁樣 , 成個身體都軟綿綿 , CANDY慢慢扒上黎開始錫我Lin Lin,
條濕滑嘅利仔在Lin Lin上打圈挑逗著 , 另一隻手亦沒有閒著在套弄著我另一Lin Lin,
好快小天行就進入狀態 , CANDY濕滑嘅舌頭一直向下移 , CANDY望住小天行, 用超嗲嘅語氣問我: "我吃它一下好嗎?"

CANDY上套後落力吹奏, 一向主張環保嘅我當然沒有太大感覺, CANDY亦好明白, 即時示意她好想要我邊有咁順灘 , 當然先錫吓搓吓佢對人間兇器先啦 , 好大好軟 , 真定假就留比RBL兄去話我知了.  主菜當然最後係直插到底 , 啪啪聲到死去活來下省3千字....

囡要趁嫩食 , 今次LAMON SPA比到我驚喜.
總結兩個字: 好嗲!!

危Sir一出鬼神驚
Haven't hung for so long

高級會員

Thanks

金牌會員

Thx

中級會員

Thanks

中級會員

Thanks

金牌會員