多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 26708|回復: 170

♛個性顏值小魔女極度YMMV♛ - LEXI @ MoonWaiting [Chinese]♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

呢條女响MW個網站嘅報告已經好有爭議性 , 一啲又話佢服務衰到冇朋友 , 一啲又話佢好撚掂 , 本來都唔關我事嘅 ...
睇咗就算數 , 但係某日突然收到安迪哥私訊 , 只係得一句 "她很漂亮 , 快去看看"...
咁樣一句, 食相頭嘅我點會唔心動 呢 , 沐浴更衣噴古龍水少不免啦
又係509, 真係就黎去果頭仲多過番屋企
.

當日約咗食頭水 , 早20分鐘到達搵吓位呀剩呀咁, 好快就到咗入閘時間啦 , 每次去見新女其實都幾興奮
, 貪佢果種唔知條女咩樣呢 , 身材掂唔掂呢...果種祈待嘅感覺.   門開了, Lexi就在後面, 見到佢本人, 難怪會咁少報告, 肯定係狼友唔想分享出黎後想再食要排隊.

樣貌係好靚, 但都冇吹水台話有9.5分咁撚誇張.  就我個人感覺, 咁嘅樣貌居然仲有半小時真係奇蹟, 如果比其他場 , 肯定叫價5,6 百蚊起跳 , 仲倫到我呢啲窮LUN去食咩....

Lexi樣貌最少有8.5分或以上, 我擔保狼友入到去會走嘅可能性係近乎"零"
. 我相信在現實世界你要溝件咁嘅相頭嘅女分分鐘用你好撚多錢都未必掂 , 依家用150蚊就可以diu撚到你都唔食真係冇撚嘢下化...
樣貌就唔需要懷疑啦, 身材呢咁? 身材同照片一9樣, 但你預佢唔太高, 應該只有5'4, 5'5左右, 屬於小巧型.  胸亦唔大, 只有B CUP左右, 但係是純天然, 可加分.  仲有兩粒粉紅色乳頭 , 手指公指甲大小 , 可遇不可求. 左肩有紋身. 下面妹妹冇毛,鲍魚仔仍然係粉紅色

到最大爭議嘅服務環節 , 有人話只有LFK, 冇DFK, 亦有人話冇DATY, 又唔準摸胸, 又話冇69, 但係我可以confirm
我樣樣都有晒, 最後仲有按摩. 同MW網站果啲負評嘅報告好大出入 , 雖然我相信佢係睇人同埋超級YMMV, 亦唔排除接線生姐姐同佢單咗聲我係邊個

但係我為了狼友, 就問吓Lexi原因, 佢只係嘆口氣同我講... "呢個世界仲有一樣嘢叫做衰客"(就係果啲一開口就問你點解做雞, 每日見唔同嘅男人有冇覺得嘔心 , 又或者比百五蚊就當人唔係人咁舞 , 自然咩服務都冇啦.) 仲有Lexi係識講韓文同國語的.

呢條女我幾肯定唔同人有唔同嘅對待, 呢樣真係幫唔到大家, 但係如果狼友係有禮貌又懂得互相尊重, 我睇唔到有咩理由Lexi唔為你提供所有服務.

總結
:
Face: 8.5-8.8
Body: 8 (MCOT)
Service: 8 (YMMV好睇人)
Attitude: 8.5 (全程笑容 +0.5)
Repeat: 已經食咗2次

危Sir一出鬼神驚

高級會員

看看先

金牌會員

危妈出马,一个顶俩

金牌會員

这下好了,坛主帮lexi正名。这帮衰客是不是一边昧着良心贬低自己喜欢的MM,一边天天去打卡啊,因为这样的话竞争相对小一些。。。。。。否则就是损人也不利己
look

金牌會員

Thank you

高級會員

thx

金牌會員

Good job

金牌會員

Thanks

論壇元老

活躍會員熱心會員

Thanks for sharing!