fuckme 發表於 2015-6-5 15:23:20

gti 發表於 2015-6-5 14:43
等大家回味,忘記名字,但一定食過3次以上from MW,cup手波,好

http://xhamster.com/movies/1002283/kor ...

Is she Jooah?

RBL 發表於 2015-6-5 15:40:45

fuckme 發表於 2015-6-5 15:23
Is she Jooah?

哈哈!Jooha 食 3 次是常識吧!{:3_54:}

危天行 發表於 2015-6-5 16:01:38

RBL 發表於 2015-6-5 15:40
哈哈!Jooha 食 3 次是常識吧!

我唔只啦:lol

fuckme 發表於 2015-6-5 18:41:51

RBL 發表於 2015-6-5 15:40
哈哈!Jooha 食 3 次是常識吧!

話食3次嗰個唔係我,係gti,你唔睇清楚,好容易篤錯窿。;P

RBL 發表於 2015-6-5 20:32:50

fuckme 發表於 2015-6-5 18:41
話食3次嗰個唔係我,係gti,你唔睇清楚,好容易篤錯窿。

我搭嗲姐!就唔好咁在意我同邊個講啦!:lol

小六子 發表於 2015-6-7 20:33:05

危天行 發表於 2015-6-4 16:59
小六子知唔知馬拉場?不如你答下gti兄吖。

马拉场兄弟不熟悉啊,帮不上gti兄

小六子 發表於 2015-6-7 20:34:16

危天行 發表於 2015-6-4 17:21
貼出來啦死仔

图片上有敌台信息,不方便发。危Sir, 这个坛子要比那个好多了!

小六子 發表於 2015-6-7 20:37:48

危天行 發表於 2015-6-5 16:01
我唔只啦

Jooha小狼也食过,而且是她第一天上班就食了,真心不错!

危天行 發表於 2015-6-7 20:49:48

小六子 發表於 2015-6-7 20:34
图片上有敌台信息,不方便发。危Sir, 这个坛子要比那个好多了!

:lol{:3_52:}對!!

linkshi 發表於 2015-6-14 17:08:02

小六子 發表於 2015-5-3 17:19
第三章:传奇人物---JD
故事说到这里,就不得不提一个江湖人物---JD. 当年开启了酒店模式并大行其道,一时 ...

Yuka! 我当时正好在东岸,瀑布开会,特地约了中午午休时间,飞车到downtown。在某个Costco parking lot 和jd 见面,还送了jd 一晚上的房间。
话说jd 一直都是我msn 里top 联系人啊。
哈哈哈
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 多伦多那些年那些日子 --- Those years those days in Toronto [Chinese]