危天行 發表於 2023-1-29 02:00:01

❤♛❤2023 唔食後悔系列之青春版余香凝 YAYA @ QQ SPA [Chinese]

今日好得閒响屋企,沖完涼冇嘢做條撚有啲痕。 正在用手R吓R吓之際,收到QQ
急Call, 我心知不妙,因為佢知道我要求高,好少主動揾我,除非係特別好嘢!
我心諗,應該又係時候要出動了。老闆娘告訴我,唔黎一定後悔,講到咁我9秒9
收番埋條賓州, 9 衝出門口,一腳踏上油門出征......:D

到達事發地點, 一打開後門, YAYA已經站在門後細小空間內渴水, YAYA令我眼前一亮,
一個青春版余香凝就站在我面前.
第一印象形容YAYA係: 樣子好嫩,青春, 甜美, 青純, 身材高挑而不肥,
網站照片可以清楚見到佢對腳, 確認係本人.
如果唔認識余香凝, 其實YAYA樣子級數, 係靚過香港或大陸嘅一啲二線小明星.

我危Sir保證, 呢件又係必食心水.Face Fucker 2023必食之選. 而且佢只番周未,
我覺得可能好快就食唔到, 已經計畫緊翻"桌"...:lol

被安排去大房有大床用, 正~~
可能YAYA第一次初下海, 完全唔識規距, 居然和我一起沖涼, 佢臉蛋又真係幾可愛嘅~
亦因為咁, 我趁佢咩都未識, 上床就開始調教吓佢. 亦因為佢未做過, 我就好放心咁準備
食佢隻Tart...:P
上到床一輪打車輪之後,YAYA經驗都是比較嫩, 流程要慢慢教, 但係我呢種淫底當然最
歡喜果啲咩都唔識嘅小妹妹啦~ 到我招呼佢時, 係咁"差"佢對波(真波),
再用手指掃佢兩粒的~ 一路由頸錫到落妹妹, 邊食Tart 邊指插, 嘩, 啲香甜嘅淫水源源流出...:o

見到咁那濕都係時候提槍上馬了, 同以往一樣, 我拿起條大賓州, 慢慢對準洞口, 一嘢直插
到底...睇見佢害羞中帶點咬唇, 我一點憐香惜玉嘅心都冇, 吓吓插到底...
最後下省3百字, 經過20分鐘浪漫痴纏+不斷抽插, 一泡濃濃的精勁射而出...:funk:
YAYA亦一臉頰紅

樣貌控/樣貌協會的, 必去.評分免了.識食嘅又信我嘅自然會去.

下面係余香凝(參考圖)

mormo 發表於 2023-1-29 02:09:22

First Chair:)

zonger 發表於 2023-1-29 02:15:46

Wow...Another one

jay 發表於 2023-1-29 02:21:26

See See Sin

kenko36 發表於 2023-1-29 02:25:17

Nice Nice:D

bmw5 發表於 2023-1-29 02:28:54

Who's Yaya?

tommy26 發表於 2023-1-29 02:35:00

Mr. D wow

chichi 發表於 2023-1-29 03:32:39

Wooo...

kgb 發表於 2023-1-29 03:44:48

ANYTHING NEW MR. D?

304275 發表於 2023-1-29 03:49:48

Thank You
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: ❤♛❤2023 唔食後悔系列之青春版余香凝 YAYA @ QQ SPA [Chinese]