危天行 發表於 2022-9-22 18:48:26

2022 極品高挑嫩版小陳瀅 - 唔食絕對係笨LUN柒 [Chinese]

疫情過去了, 呢幾年真係冇啖好食.因此小弟亦都好少出報告. 事關小弟報告只會分享正嘢, 至於你入唔入黎回覆睇內容, 我絕對唔CARE,
因為只會係你執書, 對我冇任何損失.語氣重咗D大家唔好介意, 但係確係事實...
今日出得黎寫, 一定係必食啦~

食頭水係我個人喜好, 所以Lavender @ Girlfriend 係我今日重點話題.
落筆呢一刻好似都未上架. 但係都可以約。我食完已經番BOOK:D.

呢3年疫情, 再加上MW關門大吉, BH,ASB啲韓妹又垃圾, 要搵正嘢食真係難上難.   
好多師兄師弟睇完某些地方嘅假報告, 食完屎番黎都冇得出聲, 谷埋一肚氣.
今日等哥哥呵番啦:loveliness:.

提前15分鐘已經到達事發現場, 夠鐘就直接上去.
門打開我已經心花怒放, 因為Lavender係疫情以來第一次見到樣貌咁靚嘅韓妹.
你入去後唔留下來嘅我跟你姓
而且仲係新貨, 唔係好似BH,ASB果D 循環再用咁垃圾!!

見到Lavender, 我已經諗定下次幾時BOOK了.

Lavender 樣貌只可以用正黎形容, 個人覺得有少少陳瀅影子(係瘦版陳瀅).
高度亦算高, 起碼比我高, 我更喜歡呢種征服高妹嘅感覺.
除咗衫嘅 Lavender, 皮膚好白, 晒出條大長腿, 完全冇紋身.
對波係輕竹筍型, 乳頭淡啡色, 整體身材算係極品級別, 下面Shaved.
我唔係任何女都食tart, 但係Lavender隻tart我忍唔住食咗5分鐘 好鮮嫩吓...:$
佢整體黎講個人衛生好唔錯, 靚女係講究D嘅...

沖涼比水簫我時, 望住條咁撚靚嘅女幫我一下一下咁含, 個畫面真係心曠神怡
上床都係正常流程, 打車輪, 錫面, 錫我乳頭, 再慢慢含撚....真係好撚舒服!!!
我當然反客為主, 食番隻靚西先啦~ 食咗足足有5,6分鐘, 感覺到佢淫水都出晒...
我提槍上套, 慢慢插入Lavender嘅小穴, 都幾緊下, 原來佢鍾愛女上男下, 轉了姿勢,
佢騎上黎係咁上下打樁, 我最後就係咁比佢坐爆咗;P:victory:

分數我只係打樣貌 - 9分起碼!!!
因為其他跟本唔需要比分, 信我嘅直接去食啦~
只可講句, 唔食絕對係笨LUN柒.大家亦要留意,每次我寫完極力推薦嘅囡囡,好快對家就會出個報告嚟中傷囡囡,我可以好肯定咁話比大家知,信佢你就濕9,信我包你食到好西。自己用腦分析一下(完)

healer 發表於 2022-9-22 18:53:28

OMG, Mr. D Finally:o

bmw5 發表於 2022-9-22 18:57:12

Thanks for sharing

kenko36 發表於 2022-9-22 18:58:51

Who

chichi 發表於 2022-9-22 19:07:27

thx for sharing

kgb 發表於 2022-9-22 19:09:05

omg omg you're back

tutumv 發表於 2022-9-22 19:10:15

long time no see mr. danger

zonger 發表於 2022-9-22 19:12:50

wow. wtf going on

joSefmi 發表於 2022-9-22 19:14:09

Cool

pussysucker 發表於 2022-9-22 19:15:01

yes yes mr. D
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2022 極品高挑嫩版小陳瀅 - 唔食絕對係笨LUN柒 [Chinese]