GTX008 發表於 2021-11-12 23:29:27

[爆料] MW 出大事, 下個目標直指 BH,ASB, 只是時間問題 [Chinese]

MW已經出大事, 到呢個時候應該眾所週知, 其實我一早收到料, 有熟人响官府跟緊呢單嘢爆比我知.
但係問過危蛇, 佢話如果件事未見光就爆出來, 肯定仆街, 叫我等件事見光後先討論會合適啲.
現在見晒光就唔怕講, 槍打出頭鳥, 真係唔想教精班傻仔.

第一, 人哋出大事你仲掛住人哋個招牌, 即係話比黃氣知你同佢有關係.真係幾6NO吓.
第二, 隻出頭鳥比人打低咗, 你班6NO仔就興高彩烈咁話MW啲女去晒BH,ASB,IC4U.
方死人唔知咁.你估吓黃氣有冇睇Forum?
另外之前已經收到料, MW啲女幾乎都比黃氣拉晒, 點解會咩事都冇, 仲夠膽開工?
黃氣要打大蛇, 拉到人當然要啲女做證人啦! 點解放番出來仲可以開工咁大膽?

據我响官府熟人透露, 大嘢打低咗, 下個目標好順理成章就係BH, ASB, D4U, IC4U呢類咁揚嘅場啦!!
由其係BH, ASB, 仲記唔記得TOE單嘢?( https://www.cbc.ca/news/canada/montreal/alleged-ringleaders-of-prostitution-network-appear-in-montreal-court-1.3020068)另外,點解VIP有份但QQ冇份? 原因係太揚. 聽講 "肥莉"成日晒命,話自己好多物業, 又泊架法拉利响門口, 即係話比黃氣知,
來拉我啦~來拉我啦~QQ老闆得架凌志,好低調吓~
嫖客係可能冇事嘅, 但係拉9你番去, 要你做證人, 唔係就通知你家人咁又點睇. 一句總結, 下個目標直指 BH,ASB, 只是時間問題....

PS5 發表於 2021-11-13 00:36:04

Holy SHit:funk:

mofoking 發表於 2021-11-13 00:47:09

下一個極有可能係佢:lol"肥莉"

25BOY 發表於 2021-11-13 01:19:57

GTX008 發表於 2021-11-13 01:22:25

25BOY 發表於 2021-11-13 01:19
我不太同意, 我認為是這人機會比較大, 有誰知道他是誰?

咁閪樣衰係咩水?:o

zonger 發表於 2021-11-14 19:17:21

25BOY 發表於 2021-11-13 01:19
我不太同意, 我認為是這人機會比較大, 有誰知道他是誰?

啲衣著咁寒酸, 咩料? 有冇提示?:o

危天行 發表於 2021-11-15 01:22:20

zonger 發表於 2021-11-14 19:17
啲衣著咁寒酸, 咩料? 有冇提示?

有, 之前有囡囡爆料, 話過呢條友係性無能, 條嘢硬唔起, 出唔到嘢, 係某台主腦之一.

sickmall 發表於 2021-11-15 16:37:02

我好似喺Q Q見過佢(個男)

aisin 發表於 2021-12-2 20:52:44

:funk::funk:
頁: [1]
查看完整版本: [爆料] MW 出大事, 下個目標直指 BH,ASB, 只是時間問題 [Chinese]