RBL 發表於 2020-2-28 05:37:04

幾個月前就應該要出的報告– QQ的小美人 Jolin

話說幾個月前QQ 有三位小妹妹,年青,好玩,服務好~我記得當時有寫報告,推介其中兩位。當時因為太忙,我淨係選擇左我偏愛既巨乳妹黎寫。而我無寫既第三位囡囡,佢偏偏係三個當中顏值最高,最靚女既Jolin。如果師兄弟們你地係QQ有幸見過,根本唔會走寶。回想起最後一次食佢,係喺佢臨離開多倫多之前一晚,佢著住便服喺QQ出現。當晚Jolin 細細粒,著住件oversize sweater 加埋個靚樣非常可愛。加上佢著住條長過條底褲小小既熱褲,露出兩條滑滑既美腿,真係好性感。我本來諗住去搵嘢食,一入去就咁啱撞到,又知佢就黎走,咪叫佢入黎房傾吓計先囉。本來年我地只係排排坐喺梳化吹吓水,傾吓我食過既女呀…講吓佢遇過有乜怪客,又傾下佢地姊妹間有乜搞笑嘢。傾傾吓,傾得開心,佢就將對腳就放左上我大脾度。我摸住佢大腿,掃吓掃吓,又傾下之前幾次同佢做,邊次最舒服,咩體位佢最鍾意咁…
傾到邊個部位最敏感,我又乘機唧吓佢摷吓佢…點知比我伸左入去件sweater 入便一揸…**** Hidden Message *****
直至我爆射一刻後…她整個人就軟伏在我身上喘氣呻吟…食完呢餐之後,想再搵Jolin 回味都已經無機會,就喺嗰晚之後佢就離開左多倫多,所以我最後都無將呢次比較特別既體驗寫出黎分享。
就喺上星期,我喺QQ 食左條鬼妹,又高又瘦又後生,堅係model 咁既身型…但最衰真係零波!A級都比多佢…而且過兩日想再食,已經話走左,所以我又係無寫出黎。老闆娘見我若有所失咁,就同我講話今個禮拜,Jolin 會由溫哥華返黎多倫多短留,今次我一定要把握機會,和Jolin 回味上次令我咁深刻既一次。

tootoo 發表於 2020-2-28 07:56:54

see see

wsw426 發表於 2020-2-28 13:09:24

有勿好介紹.

researcher 發表於 2020-2-28 14:17:46

See see

Skykin 發表於 2020-2-28 14:32:05

Zxxx

BoyzinNeed1 發表於 2020-2-28 17:51:34

;P

wellwell 發表於 2020-2-28 18:35:09

Good job

Humanbody 發表於 2020-2-28 18:41:52

Thanks

FergusWongDL 發表於 2020-2-28 23:38:55

Thank you so much for your kind sharing!

haumathe 發表於 2020-2-28 23:48:28

good report
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 幾個月前就應該要出的報告– QQ的小美人 Jolin