RBL 發表於 2019-7-22 19:38:09

在 QQ 面對靚樣和大波之間的決擇

真係太攰無時間寫,長話短說。狗公朋友報料,話QQ有必食囡,叫我快去,無謂執輸行頭咁話。{:3_48:}大家睇完危sir 報告,都知係講Jolin!去到老闆娘帶左Jolin 入黎…好老實,堅係高質靚女,可能暑假關係,比佢入到批學生妹靚貨。{:3_46:}老闆娘知我口味,跟手帶多條女入黎,呢條女入黎之後我當堂眼前一亮!{:3_41:}我睇到眼都定唔係因為佢比Jolin 靚…而係佢條事業線吸引住我!{:3_47:}有跟開我報告既師兄弟都知我係暴乳類動物,對於大波妹我係完全無力抗拒。而且我RBL 睇波,眼睇就可以估中七成,眼前呢對必定係C 級以上既真品,再望埋個樣,唔會過廿六,咪咪笑既細眼,純純品品,好明顯又係學生妹貨色。{:3_45:}雖然就無Jolin 咁的式,但對於六尺差兩寸高既我,完全啱啱好!有少少baby fat 先好攬好砌!一心諗住黎食Jolin ,點知意外食到條年輕大波妹Chole !{:3_62:}沖完涼,我大爺咁坐起梳化等條女入閘,Chole 入房後,話要唔要幫我先按一下?我話好呀,騎上我大脾幫我按膊頭啦!{:3_51:}
**** Hidden Message *****講靚樣,Chole 雖然唔夠Jolin 靚,但勝在純純蠢蠢好好玩。加埋D 級天然真波,年輕又挺又彈手,可真係童顏巨乳!{:3_46:}對波可能都係唔夠Cindy 大,但係論質素好可能仲好過Cindy 因為年輕好多,今次Chole 既出現,我真係可以拋開對Cindy 既思念。{:3_47:}

惡法當前,我必須話以上報告純屬虛構,如果各師兄弟有以上相同體驗,實屬各下之福氣!{:3_52:}

做到天亮 發表於 2019-7-22 20:22:32

又出大作了

tbe 發表於 2019-7-22 20:31:34

let's see!

BoyzinNeed1 發表於 2019-7-22 22:18:01

:$

Rc2021 發表於 2019-7-22 23:56:02

Tha ks

ICM 發表於 2019-7-23 00:24:31

Thanks for sharing

windskillang 發表於 2019-7-23 01:29:58

t h x

winsonguan 發表於 2019-7-23 03:14:15

多謝分享

admpqq 發表於 2019-7-23 05:50:32

thx

Kakakasa 發表於 2019-7-23 07:03:17

多謝分享
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 在 QQ 面對靚樣和大波之間的決擇