RBL 發表於 2019-6-7 03:19:42

我覺得滿威庭 Chole @ MoonWaiting 好似一個明星...

我每寫一次報告,自己都會硬一次,第二日又要去搵食降火。遇到好食既,又會寫番出黎,形成一個週期。
琴日寫左個小淫娃報告,今日即刻要搵野食出出火。{:3_63:}
雖然呢排喺DT 開工,但自從Carolina 走左後都無特登去Bay 街食。話哂泊車都幾貴,成十蚊粒鐘…{:3_60:}
撞啱今朝有個廢會又要喺DT 開,聽住班老外喺度推卸責任,我就txt MW 有乜食。
MW 回覆”老大在DT , 一定要去見見Chole , 長得非常好看…”
就憑呢句,個廢會一開完就直去開餐。今日泊車非常順利,仲要比我搵到街位,慳番5 蚊雞~簡直係好既開始!
上到去一入門口,証實MW 所言非虛,Chole 果然係靚女一名,靚得黎仲好有氣質,有氣質得黎仲有多少熟口臉…當時噏到口唇邊,但講唔出似邊個明星…http://www.azn747.com/bbs/static/image/smiley/grapeman/20.gif
Chole 應該唔過26 歲,面上仲有一分稚氣。身裁方面就同早排食過嗰D sina, dina,Caroline 好唔同,
Chole 唔似佢地超瘦身型,反而有少少baby fat , 係我最愛最好攬既身型。{:3_62:}
Chole 比我感覺有D 生手,唔似係一般貼身服待系女生。有少少慌失失,唔多敢正眼望我,
我對住呢種女仔,我唔玩浪漫柔情,佢亦唔識同你玩野性激情。呢種細路女同佢玩小情侶式嬉戲就最啱。
食呢種後生靚女,你要有心理準備,你唔會有做皇帝嗰種享受。由除衫到沖涼全部都係普通正常野無乜特別,
我選擇不停撩佢傾計講笑,等佢嘻嘻哈哈傾到心情輕鬆,希望陣食起黎無咁怕醜。{:3_63:}
沖完涼之後,Chole 明顯無咁緊張,雖然怕怕醜醜,成日儍笑,但都算係聽聽話話,任玩任舞。
出到房之後,我嘗試帶佢到坐地鏡前諗住纏綿一番,點知個儍妹淨係識得棟篤企喺度比我搞…Chole 身體實在非常好攬,好搓,少少baby fat 令佢成個人都十分好揸手。
B-C 既天然波,lin 頭一吮就硬,不得不提佢個pat pat , 又圓又彈,簡直係天生就係要黎比人推既。
雖然Chole 係任我玩,但都係怕怕醜醜唔敢正眼望我,搞到我要一手攬實佢,唔比佢縮,跟住輕輕捉住佢個下巴仔要佢望住我。
當四目交投之際,我終於知道Chole 個樣似邊個喇!
**** Hidden Message *****
惡法當前,我必須聲稱以上文章,純粹個人綺夢,如師兄弟都有相同夢境,實屬和我心靈相通http://www.azn747.com/bbs/static/image/smiley/grapeman/12.gif

greenhead 發表於 2019-6-7 06:40:03

Chole 個樣似邊個?

greenhead 發表於 2019-6-7 06:48:59

林熙蕾我好like呀but in DT :(

windskillang 發表於 2019-6-7 08:51:01

THX

新狼 發表於 2019-6-7 09:02:54

shaoyangkun 發表於 2019-6-7 11:02:04

林熙蕾真的假的;P

危天行 發表於 2019-6-7 12:16:59

你似劉德華咁我似宋仲基啦~ :lol

CollegeMuiLover 發表於 2019-6-7 12:38:09

Let's see.Thx

sex9527 發表於 2019-6-7 14:57:25

多謝大佬分享

BoyzinNeed1 發表於 2019-6-7 20:25:35

:o
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 我覺得滿威庭 Chole @ MoonWaiting 好似一個明星...