dx1355dx 發表於 2019-5-15 21:08:36

Sofia TVB 小花江嘉敏@ Eden Dream TOFTT [Chinese]

今天下午雨綿綿, 都唔知食咩好, 本來想試MW嘅Rio, 但係想同做始終係有出入, 約唔到!:@
就近Warden/Hwy7不用煩, 打去Eden Dream 只有Sofia 當值. 又落緊狗屎, 就拿拿臨 9 沖上去38號.
門打開, Sofia 在后面, 咁熟口面咁嘅! 但係即時又講唔出係邊個.
沖涼攪嘢內容就來來去去都差唔多, 服務係掂嘅, 而且佢好好傾, 好似認識咗好耐咁, 傾吓傾吓腦袋突然醒起佢似邊個,
係TVB小花江嘉敏, 真係有7,8成似, 在網站照片真係睇唔到啲咩嘢, 今次可以話好運氣了.

條女就番唔可以寫太多, 喜歡江嘉敏嘅應該唔會失望. Sofia話6月頭就走了

Rock哥 發表於 2019-5-16 19:41:22

江嘉敏我喜歡, 明天去試

greenhead 發表於 2019-5-16 22:47:43

Dx明燈,很久沒蒲头了,我等你的報告等得很苦啊!但这个Sofia很贵呀!

cataztrophe 發表於 2019-5-21 14:31:30

From intel I gathered from my toronto sources, she has a really nice face.

dx1355dx 發表於 2019-6-21 18:15:35

greenhead 發表於 2019-5-16 22:47
Dx明燈,很久沒蒲头了,我等你的報告等得很苦啊!但这个Sofia很贵呀!

可惜已走了:(
頁: [1]
查看完整版本: Sofia TVB 小花江嘉敏@ Eden Dream TOFTT [Chinese]