危天行 發表於 2018-10-31 21:05:48

♛♛ 隱世 CBC Cherry @ 520 TOFTT [Chinese] ♛♛

如果唔係本住有好嘢要開心Share, 我真係唔想寫呢份報告.留番比自己食到夠先放出黎.
我最喜歡去啲非主流嘅地方搵好嘢食, 今次520真係令我喜出望外.
呢個係超簡短報告, 信危Sir嘅可以跟住去食..

今次真係要比個讚店主, 搵到個真正讀緊大學嘅CBC Cherry比我嘆.
就算想食都唔係咁易, 因為Cherry每一或二星期先番工一次, 每次仲要只做兩個客就走人.
但係我都食咗兩次.因為第一, 真正大學生; 第二, 嫩口, 肯定唔過22;
第三, 身材唔錯, 22歲Body去邊度搵. 無多餘肥肉, 而且有做運動, 個屁股好彈手好firm.
第四, low mileage.一睇就知好撚少扑嘢, 我最喜愛.唔通好似大場啲女由開工扑到收工好咩...
第五, 典型CBC樣貌 , 我次次做完响房中視頻見到下一個客永遠冇彈過鐘.

總之一句講晒, 信就去, 唔信就當我冇講過, 反正唔响廣告內.
食完番黎話我知啦~~

*最新補充* Cherry 決定隆胸, 隆完後仲有冇咁正就未知知數了*
NOV13

wow169 發表於 2018-10-31 21:19:17

thx

flash2011 發表於 2018-10-31 21:28:35

谢谢分享

Buddy28 發表於 2018-10-31 21:41:46

see see

PS5 發表於 2018-10-31 21:48:52

Thank you N sir

windskillang 發表於 2018-10-31 22:04:41

:)

荒原狼 發表於 2018-10-31 22:25:18

thx

荒原狼 發表於 2018-10-31 22:25:41

thanks

shagmate 發表於 2018-10-31 22:55:41

cheers

Dickguy 發表於 2018-10-31 22:57:14

堅料?
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: ♛♛ 隱世 CBC Cherry @ 520 TOFTT [Chinese] ♛♛